No Image Available

Huojuva torni (osa 8.)

 Suositusikä: +12v.  Kirjailija: Hanna Kökkö  Kategoria: Geokätköily, Harrastukset, Romaanit  Kuntantaja: Kustannus-Mäkelä  Julkaistu: 2018  ISBN: 9789523411470  Sivut: 186  Avainsanat: geokätköilyKätkö -sarja |
 Kuvaus:

”Vaikka Outi ei sanonut mitään, hän oli yhtäkkiä kaiken keskipiste. Ihan kuin hänet olisi repäisty näkyviin harmaasta tapetista…”

Manu ja Helmi tutustuvat kahteen uuteen koulutoveriinsa – komeaan ja omahyväiseen Toniin sekä hiljaiseen ja syrjään vetäytyvään Outiin. Kun näiden kahden välillä leimahtaa, on koko koulu ihmeissään.

Varomattomat sanat ja väärät syytökset johtavat dramaattisiin tapahtumiin Aulangon näkötornilla. Manua ja Helmiä kiusaa myös tyhjien postikorttien arvoitus, jonka ratkaisemiseen tarvitaan taas heidän geokätköilytaitojaan.

Huojuva torni on kahdeksas osa suositussa nuortenkirjasarjassa, joka yhdistelee vauhdikkaasti geokätköilyä, jännitystä ja yläkoululaisten arkea iloineen ja huolineen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Geokätköily

Kirjailija

Hanna Kökkö

Hanna Kökkö on Hämeenlinnan Iittalassa asuva yläkoulun kieltenopettaja ja nuortenkirjailija, minkä lisäksi hän tekee laulusanoituksia. Hänen perheeseensä kuuluu mies ja kolme tytärtä. Hanna harrastaa geokätköilyä sekä melontaa, lukemista ja kuorolaulua. Hän on kirjoittanut aiemmin perhe-elämän iloista ja suruista kertovan Suvituuli-sarjan...

Read More

Other Books By - Hanna Kökkö


 Takaisin