No Image Available

Rocky, Rauha ja rakkaus (osa 1.)

 Suositusikä: +12v.  Kirjailija: Hanna Kökkö  Kategoria: Dekkari, Romaanit, Romantiikka  Kuntantaja: Kustannus-Mäkelä  Julkaistu: 2019  ISBN: 9789523412712  Sivut: 199  Avainsanat: cosy crimeRocky ja Rauha |
 Kuvaus:

Uusi nuortendekkari geokätköilysarjan kirjoittajalta!

Ysiluokan kevät on koittanut, eikä koulu oikein maistu iittalalaiselle Rockylle. Sen sijaan hän törmää kylällä outoon tyttöön ja rakastuu välittömästi.

Rauhan mukana Rocky pääsee tutustumaan lasitehtaaseen, erääseen naivistitaiteilijaan sekä Rauhan suvun tragediaan, mutta ennen kaikkea tyttöön itseensä. Mitä Rauha salailee? Onko heidän orastava suhteensa yhtä ihmeellistä tytölle kuin Rockylle itselleen?

Kun Rocky ja Rauha tunkeutuvat luvatta lasitehtaan tyhjään varastoon kaveriporukan kanssa, he tekevät karmean löydön. Nuoret alkavat seurata erilaisia johtolankoja selvittääkseen mysteerin, joka samalla valaisee Rauhan nuorena kuolleen tädin kohtaloa.

Rocky, Rauha ja rakkaus on nuorille suunnattu ”cosy crime” -dekkari, jossa on kihelmöivää jännitystä ja vieläkin kihelmöivämpää rakkautta – kuitenkin turvalliseen kodikkuuteen käärittynä.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Dekkari

Kirjailija

Hanna Kökkö

Hanna Kökkö on Hämeenlinnan Iittalassa asuva yläkoulun kieltenopettaja ja nuortenkirjailija, minkä lisäksi hän tekee laulusanoituksia. Hänen perheeseensä kuuluu mies ja kolme tytärtä. Hanna harrastaa geokätköilyä sekä melontaa, lukemista ja kuorolaulua. Hän on kirjoittanut aiemmin perhe-elämän iloista ja suruista kertovan Suvituuli-sarjan...

Read More

Other Books By - Hanna Kökkö


 Takaisin