NYT ILMAINEN TOIMITUS YLI 30€ TILAUKSILLE! (NORM. 70€)
No Image Available

Viisi tähteä (osa 9.)

 Suositusikä: +12v.  Kirjailija: Hanna Kökkö  Kategoria: Geokätköily, Harrastukset, Romaanit  Kuntantaja: Kustannus-Mäkelä  Julkaistu: 2020  ISBN: 9789523413580  Sivut: 175  Avainsanat: geokätköilyKätkö -sarja |
 Kuvaus:

Geokätköilysarjan uutuus vie hiuksia nostattavan jännittävään kiipeilyseikkailuun.
Helmi on saanut isäpuolensa kautta uusia sukulaisia. Petro ja Ronja asuvat Gotlannissa, jonne Manukin pääsee loppukesän yllätysmatkalle Helmin kanssa.
Geokätköily saa uusia ulottuvuuksia, kun selviää, että Petro harrastaa kalliokiipeilyä. Mutta hän tuntuu pitävän myös juhlimisesta. Mitä pojan ja tämän isäpuolen oudon käyttäytymisen takana oikein piilee?
Manun ja Helmin välillä kipinöi entistä enemmän. Ronja on iskenyt silmänsä Petron ystävään, hieman omalaatuiseen Felixiin. Pojan hurmaamiseen tarvitaan ihan omat koordinaattinsa. Romantiikkaakin on siis luvassa, kun nuoret lähtevät yhdessä telttaretkelle, joka saa arvaamattoman käänteen.
Viisi tähteä on yhdeksäs osa iittalalaisen Hanna Kökön suositussa geokätköilysarjassa.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Geokätköily

Kirjailija

Hanna Kökkö

Hanna Kökkö on Hämeenlinnan Iittalassa asuva yläkoulun kieltenopettaja ja nuortenkirjailija, minkä lisäksi hän tekee laulusanoituksia. Hänen perheeseensä kuuluu mies ja kolme tytärtä. Hanna harrastaa geokätköilyä sekä melontaa, lukemista ja kuorolaulua. Hän on kirjoittanut aiemmin perhe-elämän iloista ja suruista kertovan Suvituuli-sarjan...

Read More

Other Books By - Hanna Kökkö


 Takaisin