No Image Available

Immu ja sataman sankarit (osa 3.)

 Suositusikä: +7v.  Kirjailija: Marjut Brunila  Kategoria: Haamu, Jännitys ja kauhu, Kesäloma, Romaanit, Seikkailu  Kuntantaja: Myllylahti  Julkaistu: 2020  ISBN: 9789523560802  Sivut: 182  Avainsanat: Immu-sarjakummitustarinaLittoisten VerkatehdasTurku |
 Kuvaus:

Palkitun Immu-sarjan kolmas osa vie lukijansa salaseura Klaanin mukana sekä epäilyttävien henkilöiden että menneisyyden aaveiden kintereille.

Kesälomaa on vielä jäljellä. Niko, Immu, Lotta ja Lukas etsivät kuumeisesti Klaanille selvitettävää rikosta. Immu törmää Littoisten Verkatehtaan lähistöllä oudosti käyttäytyvään mieheen, joka johdattaa klaanilaiset Turun keskustaan. Paikalle ilmestyy myös mystinen punatukkainen nainen. Kohta Klaani jäljittää kokonaista rosvokoplaa, joka odottaa salaperäisen lastin saapumista.

Seuratessaan roistojen puuhia Immu ja Lotta pääsevät jälleen todistamaan kummittelua, kun Aurajokirannassa ja Bore-laivalla tapahtuu outoja. Immun puhuvan Figaro-kissan antamien vihjeiden avulla Immu ja Lotta ratkaisevat menneisyydestä kumpuavan kummitusarvoituksen.

Immu ja Sataman sankarit on alakoululaisille suunnattu seikkailu- ja kummitustarina.

Littoisissa asuva Marjut Brunila (s. 1963) on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri ja luokan-opettaja.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Haamu

Kirjailija

Marjut Brunila

Turussa asuva Marjut Brunila (s.1963) on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri ja luokanopettaja. Marjut Brunilan kotisivut Marjut Instassa

Read More

Other Books By - Marjut Brunila


 Takaisin