Kesäale tulossa pian!
No Image Available

Huhuu! Kartanossa kummittelee! (osa 3.)

 Suositusikä: +6v.  Kirjailija: Marja Aho  Kategoria: Haamu, Romaanit, Seikkailu, Syksy  Kuntantaja: Myllylahti  Julkaistu: 2016  ISBN: 9789522027344  Sivut: 104  Kuvittaja: Marja Aho  Avainsanat: Allu ja Riku - sarjakummituskummituskartano |
 Kuvaus:

Huikeasti kuvitetun lastenkirjasarjan kolmas osa vie lukijansa keskelle kummitusten maailmaa ja vanhan kartanon tunnelmaa.

Isä on luvannut Allulle ja tämän ystävälle Rikulle rentouttavan viikonlopun ylellisessä kylpylähotellissa. Pojat kihisevät innosta suunnitellessaan pulahtamista kuumaan porealtaaseen, ja isä odottaa tulisesti osallistumista chilinkasvattajien vuosikokoukseen.

Loma saa kuitenkin yllättävän käänteen. Pojat joutuvat selkäpiitä karmivaan seikkailuun syysmyrskyn riepottelemaan hämyiseen kartanoon. Salaperäiset kolinat, askelten äänet ja pitkin öisiä käytäviä kulkeva merkillinen hahmo saavat Allun ja Rikun varmaksi siitä, että kartanossa kummittelee!

Myös isää kohtaa odottamaton epäonni. Onnistuuko hän kuitenkin voittamaan parhaan chilinkasvattajan tittelin?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Haamu

Kirjailija

Marja Aho

Marja Aho (s.1972) on lahtelainen lasten- ja nuortenkirjailija, kuvittaja ja sanataiteen tuntiopettaja. Ahon “Hii-o-hoi! Aarre näkyvissä!” -teos valittiin Lasten LukuVarkaus 2015 -finalistiksi.

Read More

Other Books By - Marja Aho


 Takaisin