No Image Available

S niin kuin salaisuus (osa 2.)

 Suositusikä: +11v.  Kirjailija: Marja Aho  Kategoria: Harrastukset, Kevät, Nykykirjallisuus, Romantiikka, Tanssi/cheerleading, Urheilu  Kuntantaja: Myllylahti  Julkaistu: 2020  ISBN: 9789523561212  Sivut: 180  Avainsanat: cheerleadingJessiina-sarja |
 Kuvaus:

Kommelluksien ja ihastumisten värittämä nuortenkirja cheerleading-harrastuksesta ja teini-ikäisten vauhdikkaasta kouluarjesta. Jessiinan toinen cheerkausi tuo mukanaan paitsi iloa uusien temppujen oppimisesta, myös huolen seurakaverin salaisuudesta.

Jessiina, Nelli ja Sandra harjoittelevat uusia stuntteja ja akrotaitoja. Edessä häämöttää cheerleading-seuran kevätnäytös. Harjoitusten lomassa Jessiina saa poskia kuumottavia silmäyksiä Maxilta, kisajoukkueessa treenaavalta ihastukseltaan. Nelli puolestaan rakastuu palavasti koulun suklaasilmäiseen vaihto-oppilaaseen ja tekee kaikkensa valloittaakseen tämän sydämen.

Koulussa tytöt odottavat kauhulla seiskaluokkalaisten tet-päivää, joka suoritetaan kipakoiden keittäjien ja kärttyisän kanslistin apuna. Vielä pahemmin tyttöjä hirvittää, kun heidän salainen kerhohuoneensa on vaarassa paljastua.

Tyttöjen ystävyys joutuu koetukselle, kun Sandra kieltäytyy yhteisistä treeni-illoista ja vaihtaa salaperäisiä hymyjä kilpajoukkueen Bettyn kanssa. Mitä Sandra oikein salailee? Ja miksi hän on muuttunut laihaksi kuin hammaslanka?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Harrastukset

Kirjailija

Marja Aho

Marja Aho (s.1972) on lahtelainen lasten- ja nuortenkirjailija, kuvittaja ja sanataiteen tuntiopettaja. Ahon “Hii-o-hoi! Aarre näkyvissä!” -teos valittiin Lasten LukuVarkaus 2015 -finalistiksi.

Read More

Other Books By - Marja Aho


 Takaisin