No Image Available

Täältä tullaan, keskiaika! (osa 5.)

 Suositusikä: +5v.  Kirjailija: Marja Aho  Kategoria: Aikamatkustus, Linna/talo, Romaanit, Seikkailu  Kuntantaja: Myllylahti  Julkaistu: 2018  ISBN: 9789522029300  Sivut: 101  Kuvittaja: Marja Aho  Avainsanat: Allu ja Riku - sarjakeskiaika |
 Kuvaus:

Runsaasti kuvitettu kirjasarja esittelee lapsen mieltä kiehtovia teemoja vauhdikkaan humoristisesti mutta aidoin faktoin. Tällä kertaa Allun ja Rikun seikkailut vievät heidät keskiajan tunnelmiin.

Allun ja Rikun kotikaupungissa vietetään keskiajan karnevaaleja. Allun isä vie pojat riehakkaisiin naamiaisjuhliin, joissa hän ottaa osaa keskiaikaisiin turnajaisiin voittaakseen poikien himoitseman pääpalkinnon. Isän ja poikien lisäksi myös salaperäinen viittaan verhoutunut kilpailija tavoittelee palkintoa epätoivoisesti.

Isän kilpakumppanin outo käytös herättää pojissa epäilyn. Pääpalkintoon liittyvä salaisuus johdattaa heidät jännittävään seikkailuun keskiaikaisen linnan uumeniin ja vie todentuntuiselle aikamatkalle ritareiden, linnanneitojen, pillipiipareiden, seppien ja rohtoeukkojen pariin.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Aikamatkustus

Kirjailija

Marja Aho

Marja Aho (s.1972) on lahtelainen lasten- ja nuortenkirjailija, kuvittaja ja sanataiteen tuntiopettaja. Ahon “Hii-o-hoi! Aarre näkyvissä!” -teos valittiin Lasten LukuVarkaus 2015 -finalistiksi.

Read More

Other Books By - Marja Aho


 Takaisin