No Image Available

Maailman pienin ballerina ja taikurin nauru

 1
 Suositusikä: +6v.  Kirjailija: Valpuri Kuu  Kategoria: Fantasia, Karkumatka, Kissat, Romaanit, Sirkus, Tanssi/cheerleading, Toinen maailma  Kuntantaja: Hertta Kustannus  Julkaistu: 2024  ISBN: 9789524060301  Sivut: 83  Kuvittaja: Ari Vannas  Avainsanat: balleriinafantasiakissasirkustaikuri |
 Kuvaus:

Maailman pienin ballerina on saanut työpaikan taikurin kartanosta. Taikuri keräilee pieniä asioita ja asuu ihmeellisyyksien keskellä, mutta on silti tyytymätön ja yrmeä.

Kun ballerina joutuu viikosta ja kuukaudesta toiseen tanssimaan aina saman soolonumeron operetista Mustekalan kosto, hän alkaa turhautua: olisipa hienoa päästä jonnekin, missä hänen tanssitaitojaan todella arvostettaisiin!

Eräänä keskiviikkona kartanoon tulee uusi asukas, maailman pienin kissa nimeltä von Tassunberg. Yhdessä ballerina ja muhkeahäntäinen filosofikissa päättävät karata ja lähteä etsimään uutta työpaikkaa, taikurin veljen kiertävää kirppusirkusta.

Maailman pienin ballerina ja taikurin nauru yhdistää perinteisen sadun lumoa ja nykyaikaista kasvutarinaa: kipakka ballerina ei niele valmiita rooleja, vaan kulkee rohkeasti omaa polkuaan. Kirjailija Valpuri Kuun ihmeellistä fantasiamaailmaa kuvittavat Ari Vannaksen yksityiskohtaiset neliväripiirrokset.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 1 reviews
 by Mia

Erikoinen, satumainen, hämmentävä. Lapsi antoi arvosanaksi kymppi kautta kymppi.

Other Books From - Fantasia

Kirjailija

Valpuri Kuu

Tamperelainen kirjailija ja kissatyyppi. Instassa

Read More

 Takaisin