Kesäale tulossa pian!
No Image Available

Vaarallinen uni – Myyttiset 2

 Suositusikä: +9v.  Kirjailija: Miila Westin  Kategoria: Fantasia, Menninkäinen/maahinen, Romaanit, Sarjakuvaromaani  Kuntantaja: Kustantamo S&S  Julkaistu: 2024  ISBN: 9789515260802  Sivut: 112  Kuvittaja: Miila Westin  Avainsanat: LouhimaahinenMyyttiset-sarjauni |
 Kuvaus:

10-vuotias Eevi näkee painajaista auringon pimenemisestä. Liittyykö uni menneisiin seikkailuihin tuonpuoleisessa myyttisten olentojen kanssa? Eevi herää siihen, kun maahisystävä Otso pölähtää huoneeseen. Otson sisko on sairas, ja hän tarvitsee apua. Eevillä on nimittäin väekäs koru, jota tarvitaan parannusloitsuun. Niinpä Eevin on matkattava maahisten maailmaan.

Pian käy ilmi, että Eeviä ja hänen koruaan jahtaavat niin Louhi, ajattarat kuin menninkäisetkin. Kaiken kukkuraksi Otso katoaa jonnekin. Nappasivatko Ajattarat Otson? Matkan varrelta löytyy onneksi monta ystävällistä auttajaa – sekä hiljainen, nimetön susipoika, jolla on aivan omat suunnitelmansa. Seikkailun edetessä Eevi saa huomata, että unet ovat harvoin vain unia ja niiden kanssa täytyy olla hyvin, hyvin varovainen.

Myyttiset on muinaista itämerensuomalaista kansanperinnettä lapsille tutuksi tuova sarjakuvaromaanisarja, jonka toinen osa tutustuttaa lukijat pahoihin Ajattariin, veden emo Vellamoon, puheliaaseen Hiiteen sekä monenlaisiin maahisiin.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Fantasia

Kirjailija

Miila Westin

Miila Westin (s. 1987) on Oulussa kasvanut ja Helsingissä asuva kuvittaja, graafikko ja sarjakuvataiteilija. Kuvittajana hän on suunnitellut hahmoja, muraaleja ja kankaita. Miila on vuonna 2020 voittanut lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-palkinnon kirjailija Anja Portinin kanssa teoksella Radio Popov. Kirjoittamisessa ja...

Read More

Other Books By - Miila Westin


 Takaisin