No Image Available

Immu ja Torninvartijat (osa 1.)

 Suositusikä: +8v.  Kirjailija: Marjut Brunila  Kategoria: Haamu, Jännitys ja kauhu, Mysteeri, Romaanit  Kuntantaja: Myllylahti  Julkaistu: 2018  ISBN: 9789522028969  Sivut: 184  Avainsanat: Immu-sarjakissakoirakummitustarinaLittoisten Verkatehdassalaseura |
 Kuvaus:

Jännittäviä hetkiä varasliigan kintereillä ja vuosisata sitten eläneen tytön jalanjäljillä. Erilaisuuden voimasta ja ystävyyden lämmöstä kumpuava seikkailu- ja kummitustarina antaa pohjaa myös vakavien asioiden – yksinäisyyden ja vaikeiden kotiolojen – käsittelylle.

11-vuotias Ilmari löytää koulun kevätretkellä Littoistenjärven rannasta salaperäisen pullopostin. Mennessään yöllä Littoisten Verkatehtaalle hän tapaa salaseuraan kuuluvat Lukaksen, Lotan ja Nikon sekä koiran, joka ei hauku eikä murise. Kun yksinäinen Ilmari todistaa rohkeutensa, hän pääsee Klaanin jäseneksi. Näin Ilmarista tulee Immu.

Polkupyörävarkaita jäljittäessään koko salaseura joutuu kiperiin tilanteisiin. Suurin mysteeri on kuitenkin Immun ja Lotan tapaama kummitustyttö, jonka arvoitus ratkeaa vasta Immun puhuvan kissan antamien vihjeiden avulla.

Immu ja Torninvartijat on alakoululaisille suunnattu seikkailu- ja kummitustarina. Jännittävien tapahtumien lomassa se kuvaa koskettavasti aikuisten elämää lapsen silmin. Immun tarina kertoo yksinäisyydestä, rohkeudesta ja erilaisista lähtökohdista tulevien lasten ystävyydestä ja sen merkityksestä.

Littoisissa asuva Marjut Brunila (s.1963) on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri ja luokanopettaja.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Haamu

Kirjailija

Marjut Brunila

Turussa asuva Marjut Brunila (s.1963) on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri ja luokanopettaja. Marjut Brunilan kotisivut Marjut Instassa

Read More

Other Books By - Marjut Brunila


 Takaisin