No Image Available

Lanz Kalmar – Viimeinen perillinen (osa1.)

 Suositusikä: +12v.  Kirjailija: Mikko Kalajoki  Kategoria: Romaanit, Seikkailu  Kuntantaja: WSOY  Julkaistu: 2024  ISBN: 9789510500934  Sivut: 213
 Kuvaus:

Voitko itse päättää elämäsi suunnan, jos kannat verenperintönä poikkeuksellista kykyä?

Viimeinen perillinen aloittaa koukuttavan Lanz Kalmar -toimintasarjan nuorille. 14-vuotias Lanz elää tavallista teinin arkea, kunnes saa vihjeen oikeasta suvustaan ja joutuu silmäkkäin syvälle haudattujen salaisuuksien kanssa.

Lanz Ordovik saa kutsun pelätyn Kolossin muurien sisällä pidettävään tarkastukseen, joka kokoaa yhteen niin ensimmäisen vyöhykkeen eliittiperheiden jälkeläiset kuin uloimman vyöhykkeen köyhyydessä elävät nuoret. Tätinsä kasvattama Lanz kuulee yllättäviä tietoja vanhemmistaan ja perimistään kyvyistä. Hän ryhtyy hullunrohkeaan yritykseen selvittääkseen lisää – vain löytääkseen itsensä pian pahimmasta mahdollisesta paikasta.

Lanz Kalmar -sarjassa vetävä toiminta ja terävä huumori yhdistyvät kiinnostaviin teemoihin elämästä totalitaarisessa yhteiskunnassa.

Mikko Kalajoki (s. 1972) on julkaissut kiitettyjä teoksia lasten- ja nuortenkirjoista rikosromaaneihin. Lastenromaani Almus – Tännetuloa terve! (2022) oli ilmestyessään Runeberg Junior -, Arvid Lydecken – ja LukuVarkaus-palkintoehdokkaana.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Romaanit

Kirjailija

Mikko Kalajoki

Mikko Kalajoki (s. 1972) on mustan huumorin ja herkkävireisen ihmiskuvauksen taitajana tunnettu turkulainen kirjailija. Hän on omimmillaan pitkän proosan parissa, mutta on julkaissut romaanien lisäksi myös novelleja ja sarjakuvia. Mikko Instassa Kuva: Marjaana Malkamaki

Read More

Other Books By - Mikko Kalajoki


 Takaisin