No Image Available

Melkein mahdoton tehtävä – Castorin sydän

 Suositusikä: +9v.  Kirjailija: Timo Parvela  Kategoria: Jännitys ja kauhu, Romaanit  Kuntantaja: WSOY  Julkaistu: 2024  ISBN: 9789510464748  Sivut: 106  Kuvittaja: Mari Luoma  Avainsanat: Melkein mahdoton tehtävä - sarjamysteeri |
 Kuvaus:

Melkein mahdoton tehtävä neljäs osa: Castorin sydän
”Tehtävä: Etsi kadonnut poika!”

Melkein mahdoton tehtävä on mysteerisarja, joka nappaa lukijan pihteihinsä eikä päästä irti ennen kuin ollaan perillä.

Jopon harjoitellessa parkourkisoihin hylätyssä kaupunginosassa hän näkee jotain kammottavaa. Pian Eliaksen porukka on sotkeutunut pahamaineisen alueen jengien välienselvittelyn ja kadonneen poliisin pojan tapaukseen.

Timo Parvelan piinaavan jännittävän ja roalddahlmaisen huumorin ryydittämän kirjasarjan neljäs osa on itsenäinen seikkailu ja arvoitus.

”Teosta uskaltaa suositella niillekin, jotka ovat päättäneet olla lukematta yhtäkään kirjaa loppuun. Tätä ei nimittäin edes malta jättää kesken. Melkein mahdoton tehtävä sekin.” – Mari Viertola, Turun Sanomat (Melkein mahdoton tehtävä -sarjan avausosasta)

Timo Parvela on yksi Suomen palkituimmista ja käännetyimmistä kirjailijoista. Parvelalla on lukijoita yli kolmessakymmenessä maassa, ja hänen kirjojaan on myyty Suomessa ja ulkomailla yhteensä jo yli kuusi miljoonaa kappaletta.

Mari Luoma on sarjakuvantekijä ja lastenkirjakuvittaja. Kuvitusten lisäksi Luoma on kirjoittanut Romeo ja hirviöt -sarjakuvaa sekä Ihan tavallinen hirviöperhe -lastenromaanin.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Jännitys ja kauhu

Kirjailija

Timo Parvela

Timo Parvela (s. 1964 Jyväskylässä) on Suomen luetuimpia kirjailijoita sekä kotimaassa että ulkomailla. Hän on kirjoittanut yli 80 teosta lapsille, nuorille ja aikuisille sekä lisäksi tv-käsikirjoituksia, näytelmiä ja sanoituksia. Parvelan tekstejä on käännetty yli kolmellekymmenelle kielelle, ja niitä on myyty...

Read More

Other Books By - Timo Parvela


 Takaisin