fbpx
Kaikki Untelin meikit ja kynsilakat ovat luonnollisia, sopivia lapsen herkälle iholle sekä valmistettu EU:ssa.
No Image Available

Melkein mahdoton tehtävä – Verkon valtias

 Suositusikä: +9v.  Kirjailija: Timo Parvela  Kategoria: Jännitys ja kauhu, Romaanit  Kuntantaja: WSOY  Julkaistu: 2023  ISBN: 9789510464731  Sivut: 130  Kuvittaja: Mari Luoma  Avainsanat: Melkein mahdoton tehtävä - sarjamysteeri |
 Kuvaus:

Melkein mahdoton tehtävä – Kolmas osa: Verkon valtias
Salaisuuksien vyyhti aukeaa!

Melkein mahdoton tehtävä on mysteerisarja, joka nappaa lukijan pihteihinsä eikä päästä irti ennen kuin ollaan perillä. Eliaksen elämän alkuhetket ovat olleet kuin musta tuntematon aukko, ja nyt kaikki paljastuu kerralla.

”Tehtävä kolme: Pysäytä von Maxx.” Elias on juuri saamassa tietää kaiken perheestään, kun vaarallinen von Maxx kaappaa hänet synkkään kartanoonsa. Von Maxxin pahuuden syvyys alkaa valjeta Eliakselle ja hän huomaa olevansa suuremassa vaarassa kuin osasi edes kuvitella. Apua on kuitenkin tulossa yllättävästä suunnasta.

Timo Parvelan piinaavan jännittävä ja roalddahlmaisen huumorin ryydittämä kirjasarja tarjoaa mysteereihin ratkaisut sarjan kolmannessa osassa. Jännitystarinan hyytävät miljööt on kuvittanut Mari Luoma.

Sarjan avausosasta kirjoitettua: ”Parvela osaa kirjoittaa vetävästi vähän lukeville tai kirjoja karttaville nuorille. Mukana ei ole mitään turhaa, eikä juoni jämähdä hetkeksikään paikoilleen.” – Mari Viertola, Turun Sanomat

Timo Parvela on yksi Suomen palkituimmista ja käännetyimmistä kirjailijoista. Parvelalla on lukijoita yli kolmessakymmenessä maassa, ja hänen kirjojaan on myyty Suomessa ja ulkomailla yhteensä jo yli kuusi miljoonaa kappaletta.

Mari Luoma on sarjakuvantekijä ja lastenkirjakuvittaja, joka on tehnyt lisäksi peligrafiikkaa. Luoma julkaisee lapsille myös Romeo ja hirviöt -sarjakuvaa.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Jännitys ja kauhu

Kirjailija

Timo Parvela

Timo Parvela (s. 1964 Jyväskylässä) on Suomen luetuimpia kirjailijoita sekä kotimaassa että ulkomailla. Hän on kirjoittanut yli 80 teosta lapsille, nuorille ja aikuisille sekä lisäksi tv-käsikirjoituksia, näytelmiä ja sanoituksia. Parvelan tekstejä on käännetty yli kolmellekymmenelle kielelle, ja niitä on myyty...

Read More

Other Books By - Timo Parvela


 Takaisin