No Image Available

Ränttätänttää, rosvoruokaa!

 Suositusikä: +7v.  Kirjailija: Siri Kolu  Kategoria: Käsikirja  Kuntantaja: Otava  Julkaistu: 2015  ISBN: 9789511292173  Sivut: 143  Kuvittaja: Tuuli Juusela  Avainsanat: kokkikirjaMe Rosvolat - sarja |
 Kuvaus:

Ränttätänttää, tämä on rosvokeittiö!
Rosvolat – ja kirjailija Siri Kolu – ovat armoitettuja ruuanlaittajia, jotka valmistavat herkkuja missä hyvänsä olosuhteissa. Rosvokeittiön reseptit ovatkin rentoja ja omaperäisiä, mutta aina maukkaita.
Ränttätänttää, rosvoruokaa! on nokkela keittokirja kaikenikäisille lapsenmielisille, jotka haluavat valmistaa herkkuja ilman hifistelyä.
Mukana on niin makeita herkkuja (mm. Äijän mäjäys), kiusapaloja eli pikkusyötävää (mm. Juuressipsit Hildan tapaan) ja pääruokia (mm. Hertta Säteen soijabolognese ja Rosvomainen makkarapata).
Kirjassa on myös kekseliäitä ruokaleikkejä ja -pelejä, jotka sopivat juhliin ja hauskanpitoon (mm.Lettukeisari, Karkinupotus).

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Käsikirja

Kirjailija

Siri Kolu

Siri Kolu (18.07.1972) on kirjailija, esitysdramaturgi, ohjaaja ja teatteriopettaja. Hän on koulutukseltaan teatteritaiteen maisteri ja teatteri-ilmaisun ohjaaja. Ennen teatterikoulutustaan hän opiskeli kirjallisuutta ja teatteritiedettä Helsingin Yliopistossa. Kolu asuu perheineen Vantaalla pääradan varressa. Hän on vapaa kirjailija ja kouluttaja. Hän on...

Read More

Other Books By - Siri Kolu


 Takaisin