No Image Available

Villitalo taistelee (osa3.)

 Suositusikä: +8v.  Kirjailija: Siri Kolu  Kategoria: Linna/talo, Romaanit, Seikkailu  Kuntantaja: Otava  Julkaistu: 2021  ISBN: 9789511379539  Sivut: 294  Kuvittaja: Johanna Lumme  Avainsanat: Villitalo-sarja |
 Kuvaus:

Tomtom kohtaa painajaisten villitalon. Suositun sarjan kolmas osa.

Rapinalinna on asettunut pienelle meren saarelle kuuden muun villitalon kanssa. Taloista paljastuu yhä uusia ällistyttäviä van Böökin keksintöjä.
Kaikki tietävät, että rauhaisa aika saarella on vain hengähdystauko ennen tulevaa taistelua. Niin talojen kuin ihmistenkin on treenattava: katoilla kiipeilyä, heilahdushyppyjä, äänettömästi liikkumista.

Kun talot keväällä uivat takaisin mantereelle, edessä on väistämätön yhteenotto villitalojen arkkivihollisen HeadTechin kanssa.

Siri Kolusta on tullut nykyajan Astrid Lindgren. – Hämeen Sanomat

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Linna/talo

Kirjailija

Siri Kolu

Siri Kolu (18.07.1972) on kirjailija, esitysdramaturgi, ohjaaja ja teatteriopettaja. Hän on koulutukseltaan teatteritaiteen maisteri ja teatteri-ilmaisun ohjaaja. Ennen teatterikoulutustaan hän opiskeli kirjallisuutta ja teatteritiedettä Helsingin Yliopistossa. Kolu asuu perheineen Vantaalla pääradan varressa. Hän on vapaa kirjailija ja kouluttaja. Hän on...

Read More

Other Books By - Siri Kolu


 Takaisin