No Image Available

Päivän päätös – Hereiset 3.

 Suositusikä: +9v.  Kirjailija: Siri Kolu  Kategoria: Jännitys ja kauhu, Romaanit, Sisarukset  Kuntantaja: Otava  Julkaistu: 2024  ISBN: 9789511479215  Sivut: 176  Kuvittaja: Johanna Lumme  Avainsanat: Hereiset-sarjapikkusisar |
 Kuvaus:

Voisiko Leo joutua pahempaan pulaan kuin etsimään kadonnutta sisartaan hereisiä kuhisevasta luolastosta? Videopelimäisen koukuttavan kauhusarjan päätösosa.

Leon pikkusisar Lumi on kadonnut, ja jäljet johtavat Päivänkoiton maahan, missä Leon perhettä öiseen aikaan piinaavat hereiset viettävät päivänsä. Onneksi Lumia etsimään lähtee myös Leon ystävä Kiril.

Tehtävä on vaikea ja vaarallinen – etenkin kun selviää, että Lumilla on syynsä jäädä Päivänkoiton maahan ja että hereisten valtakuntaan on tunkeutunut vihamielinen vieras.

Jännitystä ja toimintaa tihkuva jatko Siri Kolun romaaneille Hereiset, yön salaisuus (2022) ja Hereiset, aamun kauhut (2023).

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Jännitys ja kauhu

Kirjailija

Siri Kolu

Siri Kolu (18.07.1972) on kirjailija, esitysdramaturgi, ohjaaja ja teatteriopettaja. Hän on koulutukseltaan teatteritaiteen maisteri ja teatteri-ilmaisun ohjaaja. Ennen teatterikoulutustaan hän opiskeli kirjallisuutta ja teatteritiedettä Helsingin Yliopistossa. Kolu asuu perheineen Vantaalla pääradan varressa. Hän on vapaa kirjailija ja kouluttaja. Hän on...

Read More

Other Books By - Siri Kolu


 Takaisin