”Miten voikaan lastenkirja olla näin hyvä?!” (Kirjoihin kadonnut -blogi)

Palkittu mysteerisarja jatkuu! Alakouluikäisten Agnes-kirjat liikkuvat kutkuttavasti yliluonnollisen ja tavallisen arjen välimaastossa.

Agnes ja äiti ovat muuttaneet salaperäiseen huvilaansa, jossa järjestetään kesäleirejä. Yhtäkkiä kuvataideleirin piirustuspinoon ilmestyy töitä, joita kukaan ei tunnista omakseen. Agnesin kameraan tallentuu outo varjo, aivan kuin joku seisoisi tyhjän huoneen ikkunassa. Onko Rauhalan huvilalla lisää salaisuuksia kerrottavanaan?

”Ihastuttavan lämminhenkinen, sydämellinen, mutta samalla myös sopivan jännittävä sekä koukuttava tarina.” – Kirjoihin kadonnut -blogi Agnes ja huvilan salaisuus -romaanista

Agnes ja varjo ikkunassa on Agnes-sarjan kolmas osa. Sarjan avausosa Agnes ja unien avain sai Lasten LukuVarkaus -palkinnon ja oli Runeberg Junior – sekä Arvid Lydecken -palkintoehdokkaana.

Tuutikki Tolonen (s. 1975) on kirjailija ja sanataideopettaja. Tolosen lastenkirjat ovat matkanneet myös maailmalle: Agnes-kirjoja on myyty viiteen ja Mörkövahti-sarjaa yli 25 maahan.

Kati Vuorento (s. 1973) on kuvittaja ja graafinen suunnittelija. ”Kati Vuorennon taidokkaan keveä lyijykynäkuvitus on olennainen osa romaanin [Agnes] viehkeää tunnelmaa.” – Lastenkirjahylly-blogi

UUTISKIRJE

Liity Untelin uutiskirjeen tilaajaksi ja saa tarjouksia & alennuksia & & kuule uutuuksista - ensimmäisenä!

Uutiskirje lähetetään n. 0-4 kertaa kuukaudessa ja listalta voi poistua koska tahansa!

Paino 374 g (gramma)
Mitat 216 × 155 × 17 cm (senttimetri)
Ikäsuositus

9v.+

Kustantaja

WSOY

Sivumäärä

168

Julkaisuvuosi

2022

ISBN

9789510482414

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Agnes ja varjo ikkunassa (osa3) – Tuutikki Tolonen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Katselit näitä

  • Recently Viewed Products is a function which helps you keep track of your recent viewing history.
    Shop Now