Lämminhenkisen realistinen varhaisnuorten kirjasarja kertoo Vilman heppaelämästä – ratsastamisesta, kisahaaveista ja ystävistä tallilla. Tällä kertaa mukaan hiipii myös pelko vuokrahevosen menettämisestä.

Vihdoinkin yhteistyö Kapun kanssa sujuu! Vilma on alun hankaluuksien jälkeen oppinut ratsastamaan vuokrahevosellaan ja kaikki tuntuu mahdolliselta: pian hän varmaan pääsee harjoittelemaan Kapulla hyppäämistä, ja kesällä ehkä estekisoihinkin. Sitä paitsi uudelta tallilta on löytynyt kavereita, ja Vilman paras ystävä Enni aikoo hankkia taas oman hevosen. Kaikki on siis hyvin, vaikka Ennin ja vanhalta tallilta tutun Miron juttu pyöriikin oudon paljon Vilman mielessä.

Vilman maailma kuitenkin pyörähtää päälaelleen, kun Kapun omistaja Roosa alkaa puhua siitä, ettei hänellä ole enää aikaa Kapulle. Ei kai Roosa aio myydä hevostaan? Miten Vilma saisi Roosan muuttamaan mieltään – tai voisiko hän jopa ostaa Kapun itse?

Katariina Kotila on kirjailija ja rumpujensoitonopettaja. Hän asuu Joensuussa ja viettää vapaa-aikaa tanssimalla ja leipomalla sämpylöitä. Hän luki lapsena kaikki kirjastoauton heppakirjat ja palasi aikuisena lempigenrensä pariin kirjoittamalla Vilman tallielämää -sarjaa, jossa on aiemmin ilmestynyt Maneesin laidalla (2022) sekä Ohjat solmussa (2023).

UUTISKIRJE

Liity Untelin uutiskirjeen tilaajaksi ja saa tarjouksia & alennuksia & & kuule uutuuksista - ensimmäisenä!

Uutiskirje lähetetään n. 0-4 kertaa kuukaudessa ja listalta voi poistua koska tahansa!

Hahmo/eläin

Hevonen/poni

Ikäsuositus

10v.+

Julkaisuvuosi

2023

Kustantaja

Myllylahti

Sivumäärä

182

ISBN

9789523564466

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lunta kavioissa (osa 3) – Katariina Kotila”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Katselit näitä

  • Recently Viewed Products is a function which helps you keep track of your recent viewing history.
    Shop Now