Luonnollinen, eco-sertifioitu hiuslakka kaikille hiustyypeille

Eihän nyt kukaan halua suihkutella tulenarkaa butaania tai propaania hiuslakan muodossa omaan (tai saatika lapsen) päähän saadakseen kampauksen pysymään. Mutta onneksi ei tarvitsekaan, nykyisin on tarjolla jo useita erilaisia luonnollisia hiuslakkoja, joista tämä on kaikenlisäksi ecosertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Eco Cosmetcis hiuslakka sisältää luomugranaattiomenaa ja luomugoji-marjoja ja sopii kaikille hiustyypeille päivittäiseenkin käyttöön. Hiuslakka antaa hiuksille kiiltoa, luonnollisen pidon ja volyymia. Luomugranaattiomena suojaa päänahkaa. Sellakkapohjainen, eli ei vegaani.

  • Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa
  • Luonnollista alkuperää olevat ainesosat

Käyttö: Suihkuta kuiviin hiuksiin pyörivin liikkein 25-30 cm etäisyydeltä. Muotoile hiukset haluamasi kampauksen mukaan.

Koko: 150 ml
Valmistusmaa: Saksa

 

ECO Cosmetics

Luonto tarjoaa kaiken, mikä on hyvää ihmisen iholle. Siksi ECO Cosmetics’n tuotteet on valmistettu 100 % luonnollisista ainesosista, ja mikäli mahdollista; kontrolloidusta luomuviljelystä. Itsenäisen perheyrityksen etuna on se, että ECO Cosmetics pystyy johdonmukaisesti toteuttamaan tuotefilosofiaansa: kehittämään hoitotuotteita, joiden laadun takana he voivat täysin seistä. Jatkuvasti kasvava kysyntä osoittaa, että he ovat oikealla tiellä.

Paino 160 g (gramma)
Valmistusmaa

Saksa

INCI

Ainesosat (google käännös; älä käytä allergiatietojen tarkistamiseen. Katso ajantasainen tuotelista aina pakkauksesta) :

alkoholi, granaattiomenahydrosoli*, sellakka, vesi-alkoholipitoinen granaattiomenauute, sorbitoli, goji-marjauute*, jojobaöljy*, seesamiöljy*, kasviglyseriini, eteeristen öljyjen seos, limoneeni, eteeristen öljyjen ainesosa, linalooli, eteeriset öljyt, sitronelloli, eteeristen öljyjen komponentti

* Luomuviljelystä peräisin olevat ainesosat

100 % kaikista ainesosista on luonnollista alkuperää
100 % kasviperäisistä ainesosista on luomuviljelystä
93 % kaikista ainesosista on luomuviljelyä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luonnollinen hiuslakka – ECO cosmetics”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Katselit näitä

  • Recently Viewed Products is a function which helps you keep track of your recent viewing history.
    Shop Now