fbpx
Lahjatuotteet 4-12-vuotiaalle
Lasten meikit, tehtäväkirjat ja lelut
Ilmainen toimitus yli 70€ ostoksille!

– Ehkä söpöin ikinä!

0 0,00 
Kauppa

Näkymätön Milanna (osa1) – Helena Immonen

24,95  sis. alv

Untelin arvio:
Näkymätön Milanna on loistava; se on mielikuvituksellinen, sopivasti hiukan jännittävä ja ihmeellinen, silti olematta pelottava. Täysin uusi satumaailma omine erityisine hahmoineen. Laadukasta kotimaista lastenkirjaillisuutta, jota on helppo suositella eteenpäin.
Ikäsuositus: 6-12v. (kustantajan suositus 7v.+)

Varastossa

Kuvaus

Milanna on aivan tavallinen tyttö, joka käy koulua, kertoo pikkuveljelleen hauskoja tarinoita ja tykkää vadelmista. On kuitenkin pienen pieni juttu, joka tekee Milannasta hieman epätavallisen: hän on näkymätön.

Näkymättömyydestä huolimatta elämä ei ole niin jännittävää kuin voisi luulla. Mutta kaikki muuttuu, kun vastaan tulee Timi, joka jostain kumman syystä näkee Milannan. Milanna saa tietää, että on olemassa ihan oikea Näkymättömien kaupunki, jossa kaikki ovat näkymättömiä kuten hän! Kun Milanna pääsee vierailemaan tähän mystiseen paikkaan, alkaa seikkailu, joka mullistaa yhden jos toisenkin elämän.

Näkymätön Milanna on kiehtova kertomus päättäväisestä tytöstä, joka ajautuu keskelle ennalta arvaamatonta seikkailua. Vauhdikkaan tarinan ohella kirja herättää pohtimaan oman paikan löytämistä ja sitä, onko ulkokuori vai jokaisen sisin lopulta tärkeintä. Kirjan hurmaavan mustavalkokuvituksen on tehnyt Nora Surojegin.

Helena Immonen (s. 1986) on espoolainen kirjailija, joka rakastaa hyviä tarinoita. Hän kirjoittaa trillereitä aikuisille ja fantasiaseikkailuja lapsille. Vapaa-ajallaan Immonen liikkuu luonnossa, lukee ja opettelee puutarhanhoitoa. Näkymätön Milanna on hänen ensimmäinen lastenromaaninsa. Näkymätön Milanna on hänen ensimmäinen lastenromaaninsa.

Lisätiedot

Paino 294 g (gramma)
Mitat 210 × 145 × 14 cm (senttimetri)
Ikäsuositus

7v.+

Julkaisuvuosi

2021

Kustantaja

Kumma

Sivumäärä

131

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Näkymätön Milanna (osa1) – Helena Immonen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *