fbpx
Kaikki Untelin meikit ja kynsilakat ovat luonnollisia, sopivia lapsen herkälle iholle sekä valmistettu EU:ssa.

Paras lasten kynsilakka – lasten kynsilakat testissä

Niin kuin moni teistä tietääkin; Untelilla ei ole tapana hutkia vaan tutkia. Etsiä laatua. Lasten vesipohjaiset ja turvalliset kynsilakat ovat yksi Untelin päätuotteista, mutta mikä parhaista parhain? Kaikki Untelissa näkyneet lasten kynsilakat ovat turvallisia, vesipohjaisia ja valmistettu luonnollisista raaka-aineista. Se on minimivaatimus. Miss Nella, Namaki sekä Rosajou ovat kaikki myös euroopassa valmistettuja. Mitään Kiinan halpiskynsilakkojahan ei Untelin hyllyistä ei ole koskaan löytynytkään, ja moni merkki on diskattu jo alkuunsa. Mikä siis on parhaista parhain?
Unteli päätti selvittää asian. Kynsilakkojen vertailu keskenään ei vain ole kovinkaan helppoa, sillä jokainen kaipaa kynsilakalta hieman eri asioita. Ja yllättävää ei ole, että loppujen lopuksi kynsilakkatestissä eri merkkien erot olivat todella pieniä.

Lasten kynsilakkavertailu

Rosajou


Miss Nella


Namaki


Snails


Suncoat


Peittävyys Erinomainen, voimakas pigmentti Erinomainen, voimakas pigmentti. Kiiltävä, kaunis. Haaleampi ja hillitympi pigmentti. Kaunis väri ja kiilto. Vaatimattoman näköinen muiden rinnalla.
Kuivuminen n. 10 min (mutta ei vaadi toista kerrosta) 4 min. 4 min. n. 2 min. (+päällislakka) 4min 15 s.
Ulkoasu Ihana pullea muoto.Flamingo- tarra on suloinen Miss Nellan leppislogo tekee heti selväksi, että on lasten kynsilakka. Söpö pakkaus. Peruskiva. Todella kaunis pullo, rusetti tuo paljon lisänäköä Peruskiva
Hinta ml/e 6,95€/5ml = 1,39€/ml 6,90€/4ml = 1.725€/ml 6,95€/7,5ml = 0,93€/ml 7,95€/10.5ml = 0,76€/ml 6.90€/9ml. = 0,76€/ml
Värisävyjen määrä 17 38 14 38 28
Kestävyystesti 1 kerros, seuraavana päivänä Kulunut hieman kärjestä pois Kulunut hieman kärjestä pois Kulunut hieman kärjestä pois Ilman päällislakkaa lähtee ekassa käsipesussa Suncoatia oli kahdessa sormessa, toinen kulunut kokonaan pois
Kestävyystesti 2. Toisessa kynnessä hieman repsottaa Repsottaa vähän molemmista (tosin keskisormia molemmat vahingossa) Todella vähän kulumaa. Todellinen yllättäjä, koska kesti illan niin hienosti yhdellä kerroksella päällislakkaa. Koska kynsilakkaa on niin ohut kerros ja lakka vaaleaa, niin kulumaa ei huomaa yhtä hyvin kuin toisista
Pois ottaminen Tosi helposti Tosi helposti Helposti Helposti Helposti
6v. lapsen suosikki 3. 2. 4. 1. 5.

TESTIVOITTAJA MISS NELLAN KYNSILAKAT

Miss Nellan kynsilakat ovat brändätty söpösti lapsille, värisävyt ovat kauniita ja niitä on runsaasti jokaisen makuun. Kynsilakka kuivuu ja kestää kuten lasten kynsilakalta odottaa. Helppo poistaa.

 • Hajusteeton
 • Hypoallergeeninen
 • Dermatologisesti testattu
 • Valmistettu Ranskassa

Kynsilakkavinkkejä

 • Jos kaivataan täydellistä lopputulosta, on syytä kynsienlakkaus aloittaa käsipesusta, mahdollisesti jopa kynsiharjan kera.
 • Jätä kynsiä lakatessa pieni ”turvaväli” kynsinauhaan ettei lakka leviäisi iholle
 • Levitä lakkaa ennemmin kohtuullisesti kuin liian runsaasti kerralla
 • Kynnet voi koristella esimerkiksi glitterillä (ripottele kynsilakan yhä ollessa märkää) ja kynsitarroilla (kuivan lakan päälle). Kynsitarran päälle voi vielä lisätä päällislakkaa, jos haluaa kynsilakalle enemmän kestävyyttä.
 • Myös aikuiset voivat käyttää näitä lasten vesipohjaisia kynsilakkojen yhden illan lakkoina
 • Jotkin käsidesit saattavat “kuoria” lasten vesipohjaisen kynsilakan mennessään!

Kynsilakan säilyttäminen

Kynsilakat kuivuvat helposti jos ne jäävät yhtään auki. Lasten jäljiltä pullot kannattaa välillä vilkaista. Paksuuntunutta lakkaa voi koittaa pelastaa lisäämällä siihen tipan vettä.

Kynsilakat kannattaa säilyttää viileässä ja valolta suojattuina.

Etenkin Rosajoun kynsilakat saattavat hyllyssä seistessään erottua, tuote voi näyttää vioittuneelta, mutta ei hätää; ravista kynsilakkapulloa voimakkaasti, esim. toiseen käteen ”hakaten”, jolloin ainesosat sekoittuvat uudelleen ja tuote on täysin käyttökunnossa.

Kynsilakan poistaminen

Snails, sekä vastaavat poispestävät kynsilakat, voi todellakin ihan vain pestä pois vedellä ja saippualla. Joka tosin voi monesti harmittaa jos kynnet on juuri vaivalla lakattu. Snailsilla on olemassa päällislakka, jonka jälkeen lakka toimii kuten muutkin kuorittavat lakat.

Lasten vesipohjaisten kynsilakkojen poistamiseen et tarvitse myrkkyjä, ne irrotetaan kuin tarra. Kynsiä voi liottaa lämpimässä vedessä pari minuuttia poistamisen helpottamiseksi. Yleensä seuraavana päivänä kynsilakasta jo repsottaakin jokin reuna, josta on helppo napata kiinni ja vetää kynsilakka pois. Jos repsottavaa reunaa ei vielä ole, rapsuta sellainen kynnellä itse. Poisrevitty kynsilakka heitetään tietysti roskiin, ei viemäriin.

Kun kynsilakka on poistettu, helli käsiä ja kynsiä laadukkaalla käsivoiteella ja viilaile mahdolliset rösöt pois.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *