No Image Available

Auttamistoimisto Luna ullakolla

 Suositusikä: +7v.  Kirjailija: Tuutikki Tolonen  Kategoria: Eläimet, Helppolukuiset, Luonto ja eläimet, Pienlemmikit, Romaanit  Kuntantaja: WSOY  Julkaistu: 2018  ISBN: 9789510433669  Sivut: 61  Kuvittaja: Christel Rönns  Avainsanat: hamsteriLukupalat |
 Kuvaus:

Auttamistoimisto Luna saa liian vaarallisen tehtävän!

– Tarvitaanko täällä apua? Auttamistoimisto Luna etsii taas uusia asiakkaita hauskassa ja helppolukuisessa Lukupalat-sarjan kirjassa.

Auttamistoimisto Luna luulee saaneensa TO-DEL-LA helpon keikan, kun huoltomies pyytää heitä kiipeämään kerrostalon vintille sulkemaan ikkunan. Mutta kaikki ei ole aina sitä miltä näyttää, eivätkä ikkunatkaan avaudu ihan itsestään. Asuuko joku salaa ullakolla?

Eipä aikaakaan, kun lapset ja Luna-hamsteri ovat päätyneet hurjaan takaa-ajoon pitkin katonharjaa!

Helppolukuinen Auttamistoimisto-sarja kertoo neuvokkaista lapsista, Annikista, Yasminista ja Mirosta, jotka auttavat tarpeen tullen kaakaopalkalla – ja tulevat siinä sivussa ratkaisseeksi pankkiryöstön ja vankikarkurin tapauksen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Eläimet

Kirjailija

Tuutikki Tolonen

Tuutikki Tolonen on kirjailija, lasten ja nuorten sanataideopettaja sekä lasten kirjallisuuslehden toimittaja. Hän on kirjoittanut satukokoelman Joulusatuja (Tammi, 2013) sekä Arvid Lydecken-palkinnolla palkitun lastenromaanin Mörkövahti (Tammi, 2015). Lisäksi hän on kirjoittanut lastenromaaneja ja kuvakirjoja yhdessä Eppu Nuotion kanssa ja saanut...

Read More

Other Books By - Tuutikki Tolonen


 Takaisin