No Image Available

Lemmikkien junamatka (Leon lemmikkiuutiset osa 6.)

 Suositusikä: +5v.  Kirjailija: Tittamari Marttinen  Kategoria: Eläimet, Helppolukuiset, Kissat, Koirat, Luonto ja eläimet, Pienlemmikit, Romaanit  Kuntantaja: Lasten Keskus  Julkaistu: 2014  ISBN: 9789522881144  Sivut: 59  Kuvittaja: Terese Bast  Avainsanat: hamsterikissakoiraLeon lemmikkiuutiset -sarja |
 Kuvaus:

Leo ja Pähkinä-koira lähtevät viettämään syyslomaa mummon luo. Seurakseen he pyytävät Sannin ja Veetin sekä Rusina-kissan ja Vilma-hamsterin.

Junamatka mummolaan kestää monen monta tuntia, mutta tylsää ei ehdi tulla. Seikkailu alkaa jo asemalaiturilla, kun Pähkinä tutustuu hemmoteltuun ja äreään Lotta-kissaan. Matkustajien joukossa on muitakin lemmikkejä, muun muassa loputtoman puhelias papukaija. Junan lemmikkivaunussa on aikamoinen hulina. Miten ystävysten matka mahtaa sujua?

Leon lemmikkiuutiset on suosittu helppolukuinen ja hauskasti kuvitettu sarja juuri lukemaan oppineille. Lemmikkien junamatka on sarjan kuudes osa.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Eläimet

Kirjailija

Tittamari Marttinen

Tittamari Marttinen (s. 1968) on pitkän linjan kirjailija ja suomentaja. Hän on julkaissut yli 70 lasten- ja nuortenkirjaa sekä runoja ja proosaa aikuisille. Hän asuu nykyisin Lapissa. Tittamari Instassa Kuva: Jussi Leinonen

Read More

Other Books By - Tittamari Marttinen


 Takaisin