No Image Available

Viivi ja pitkä kuuma kesä (osa 10.)

 Suositusikä: +12v.  Kirjailija: Tittamari Marttinen  Kategoria: Romaanit  Kuntantaja: Tammi  Julkaistu: 2014  ISBN: 9789513170554  Sivut: 230  Avainsanat: KreikkaViivi Pusu -sarja |
 Kuvaus:

Viivillä on edessään pitkä kuuma kesä, josta tuleekin erityisen hikinen, ei vähiten Kreikan helteissä ja kesätöissä grillikioskilla.

Kesäloman aluksi Viivi lähtee Kreikkaan ystäviensä kanssa. Suomalaistytöt viihtyvät hyvin lomallaan paikallisten poikien piirittäessä heitä. Tosin Viivi ihastuukin englantilaiseen poikaan, hurmaavaan Jamieen, joka vastaa tytön tunteisiin. Kotiinlähtö ei tunnu helpolta, mutta Skype on onneksi keksitty. Kotona Viivi työskentelee grillikioskissa. Se on hikistä puuhaa ja kellokin junnaa paikoillaan. Entäs kun Jamie vihdoin ilmoittaa tulevansa Suomeen?

Viivi Pusu -sarjan fanien joukossa on aina ollut monenikäisiä lukijoita. Nyt sarja uudistuu houkuttelemaan myös varttuneempia teinityttöjä, vanhaa kohderyhmää unohtamatta.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Romaanit

Kirjailija

Tittamari Marttinen

Tittamari Marttinen (s. 1968) on pitkän linjan kirjailija ja suomentaja. Hän on julkaissut yli 70 lasten- ja nuortenkirjaa sekä runoja ja proosaa aikuisille. Hän asuu nykyisin Lapissa. Tittamari Instassa Kuva: Jussi Leinonen

Read More

Other Books By - Tittamari Marttinen


 Takaisin