Kesäale tulossa pian!
No Image Available

Noora ja täyden kuun kestit

 Kirjailija: Tittamari Marttinen  Kategoria: Romaanit, Syksy  Kuntantaja: Tammi  Julkaistu: 2010  ISBN: 978951315389-2  Sivut: 152  Kuvittaja: Janne Harju
 Kuvaus:

Nooralla ja hänen kavereillaan alkaa syysloma. Jannen luo tulee lomanviettoon hänen serkkunsa Ursula, joka haluaa koko ajan uimaan tai pelaamaan tennistä. Nooran mielestä Ursula omii Jannea aivan liikaa itselleen.

Kirjastolla Noora huomaa ilokseen ilmoituksen sirkusleiristä. Jannekin innostuu, eikä ystävysten auta kuin pyytää Ursula mukaan. Noora ei kyllä halua olla mikään klovni, Janne saa ottaa sen roolin.

Noora käy myös kaverinsa Emman kanssa auttamassa kahvila Säihkeen tarjoilijaa Marcelloa. Kahvilassa on asiakkaana kokonainen soittokunta, ja seuraavana päivänä solisti Teemu Tappuran tuuba on kadonnut jäljettömiin! Noora ja Ursula auttavat myös metsästä löytynyttä koiraa ja päättävät järjestää sirkusesityksen löytökoirien hyväksi. Mutta löytyykö kadonnut tuuba ajoissa?

Konsertti- ja sirkusillasta tulee unohtumaton, eivätkä Loisteen kaupungin asukkaat koskaan unohda täyden kuun kestejä!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Romaanit

Kirjailija

Tittamari Marttinen

Tittamari Marttinen (s. 1968) on pitkän linjan kirjailija ja suomentaja. Hän on julkaissut yli 70 lasten- ja nuortenkirjaa sekä runoja ja proosaa aikuisille. Hän asuu nykyisin Lapissa. Tittamari Instassa Kuva: Jussi Leinonen

Read More

Other Books By - Tittamari Marttinen


 Takaisin