No Image Available

Viivi Pusu ja säihkyvät sukset (osa 7.)

 Suositusikä: +10v.  Kirjailija: Tittamari Marttinen  Kategoria: Romaanit, Talvi  Kuntantaja: Tammi  Julkaistu: 2009  ISBN: 9789513147785  Sivut: 194  Kuvittaja: Erika Kallasmaa  Avainsanat: Viivi Pusu -sarja |
 Kuvaus:

Viivi Pusu ja säihkyvät sukset sekä Viivi Pusun oma kirja ilmestyvät parahiksi ystävänpäiväksi, kuten myös suosikkisarjan uudet painokset.

Helmikuun alussa Viivi lähtee ikimuistoiselle palkintomatkalle Helsinkiin. Hänen lyhytleffansa “Mahdoton rakkaus” on valittu Ruusuvuoren koulun edustajaksi koululaisten elokuvajuhlille. Mukaan tulevat luokkakaverit Unto ja Iida.

Palattuaan Ruusuvuoreen Viivi tajuaa, että hänen kotitalonsa Kino Sisu on taas täynnä väkeä ja iloista hälinää. Viivin äidin siskonpojat, kaksoset Rasmus ja Justus ovat majoittuneet muutamaksi viikoksi Viivin kotiin, sillä heidän vanhempansa ovat työmatkalla Brasiliassa. Justus ja Rasmus keräävät väkeä ympärilleen, sillä he jos ketkä osaavat pitää hauskaa.

Hiihtolomalla Viivi pääsee Vuokattiin laskettelemaan. Mukaan matkaa suurperheen lisäksi joukko iloisia ruusuvuorelaisia. Viivillä on ongelmia hiihtohissien kanssa, mutta hän ei vähästä lannistu. Rasmus ilmoittautuu Viivin hiihdonopettajaksi, mutta ei muista valvoa oppilaansa edistymistä, sillä Linda saa hänen päänsä pyörälle. Viivi päättää urheasti laskea rinteen huipulta saakka, mutta onnistuu eksymään metsään. Onni onnettomuudessa, sillä harhapoluillaan hän löytää kinokseen syöksyneen Unton, joka ei pysty nousemaan omin voimin jaloilleen. Päivän lopuksi on hauskaa istua kavereiden kanssa rinnekahvilassa juomassa kaakaota.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Romaanit

Kirjailija

Tittamari Marttinen

Tittamari Marttinen (s. 1968) on pitkän linjan kirjailija ja suomentaja. Hän on julkaissut yli 70 lasten- ja nuortenkirjaa sekä runoja ja proosaa aikuisille. Hän asuu nykyisin Lapissa. Tittamari Instassa Kuva: Jussi Leinonen

Read More

Other Books By - Tittamari Marttinen


 Takaisin