NYT ILMAINEN TOIMITUS YLI 30€ TILAUKSILLE! (NORM. 70€)
No Image Available

Viivi Pusu ja rakkauskirjeet (osa 4.)

 Suositusikä: +10v.  Kirjailija: Tittamari Marttinen  Kategoria: Kesäloma, Romaanit  Kuntantaja: Tammi  Julkaistu: 2006  ISBN: 9513135578  Sivut: 158  Kuvittaja: Erika Kovanen  Avainsanat: Viivi Pusu -sarja |
 Kuvaus:

Viivi Pusun kesäloma on täynnä vauhtia, väärinkäsityksiä ja yllättäviä sattumuksia!

Kesä alkaa vaisusti, sillä Viivin paras kaveri Pinja on perheineen Madeiralla, ja Tuomaskin on matkustanut isänsä kanssa Gotlantiin. Viivistä on tylsää olla erossa Tuomaksesta juuri nyt, kun he lopultakin ovat kimpassa. Eikä Tuomas koskaan edes kirjoita pitkiä kirjeitä, vaan lähettelee pelkkiä asiallisia tekstiviestejä.

Onneksi Viivi pääsee tuuraajaksi tuttujen jäätelökioskiin. Hauskempaa onkin vääntää altaasta jääkylmiä jäätelöpalloja kuin istua kotona ikävystymässä kuoliaaksi. Yllättäen Tuomas kuitenkin lähettää viestin ja pyytää Viiviäkin tulemaan Visbyhyn. Tarkoittaakohan se, että Tuomaksella on häntä ikävä? Viivin yllätykseksi äitikin on täynnä intoa lähteä reissuun. Viivi riemastuu mahdollisuudesta viettää lokoisia lomapäiviä Tuomaksen seurassa — ja vieläpä ruusujen saarella!

Perillä odottaa yllätys: Tuomaksen serkkupoika Jesper, joka roikkuu koko ajan kintereillä eikä päästä heitä kaksin minnekään. Jesper tuntuu olevan oudon kiinnostunut Viivistä. Eikä hän meinaa millään ottaa todesta sitä, että Viivi ja Tuomas ovat kimpassa. Tietysti kesälomasta tulee ikimuistoinen. Ei vähiten siksi, että Viivikin saa lopulta toivomansa kirjeen, joka ei kyllä ole ihan sellainen kuin hän kuvitteli.

Tittamari Marttinen (s. 1968) on valmistunut filosofian kandidaatiksi Helsingin yliopistosta 1991. Hän on ollut päätoiminen kirjailija vuodesta 1995. Hän on julkaissut lukuisia lasten- ja nuortenromaaneja sekä runokokoelmia niin lapsille kuin aikuisillekin. Tittamari Marttinen on saanut mm. Arvid Lydecken -palkinnon vuonna 2000. Vuonna 2005 hänelle on myönnetty valtakunnallinen Vuoden kasvattaja -palkinto ansioistaan lastenkirjailijana.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Kesäloma

Kirjailija

Tittamari Marttinen

Tittamari Marttinen (s. 1968) on pitkän linjan kirjailija ja suomentaja. Hän on julkaissut yli 70 lasten- ja nuortenkirjaa sekä runoja ja proosaa aikuisille. Hän asuu nykyisin Lapissa. Tittamari Instassa Kuva: Jussi Leinonen

Read More

Other Books By - Tittamari Marttinen


 Takaisin