No Image Available

Viivi Pusu ja kaverikaruselli (osa 3.)

 Suositusikä: +10v.  Kirjailija: Tittamari Marttinen  Kategoria: Romaanit  Kuntantaja: Tammi  Julkaistu: 2005  ISBN: 9513132943  Sivut: 150  Kuvittaja: Erika Kovanen  Avainsanat: Viivi Pusu -sarja |
 Kuvaus:

Karuselli pyörähtää käyntiin, kun Linda-Liisa ja Julia suuttuvat toisilleen. Viivin luokan kaverikuvio romahtaa kuin korttitalo. Linda-Liisa pyytää Viiviä lenkkiseuraksi, kun Viivin bestis Pinja viettää aikaa Julian kanssa.

Väärinkäsitys seuraa toistaan. Viivi ei ehdi Tuomaksen seuraksi konserttiin, mutta missä välissä sinne ehtiikin Linda? Miksi Antero ulkoiluttaa yksinään naapurin koiraa, ja miksi Viivi törmää häneen juuri silloin, kun Tuomas on palaamassa konsertista?

Viivi saa muutakin päänvaivaa, kun luokanvalvoja keksii, että Viivi ja Tuomas saavat edustaa Ruusuvuoren koulua Älynystyröiden olympialaisissa. Joten ei muuta kuin pänttäämään! Viivi kyllä suostuu mihin tahansa urakkaan, kunhan saa välillä olla Tuomaksen kanssa kaksin.

Viivistä kertovat myös kirjat Viivi Pusu ja toffeesydän sekä Viivi Pusu ja Tuhkimon tennari.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Romaanit

Kirjailija

Tittamari Marttinen

Tittamari Marttinen (s. 1968) on pitkän linjan kirjailija ja suomentaja. Hän on julkaissut yli 70 lasten- ja nuortenkirjaa sekä runoja ja proosaa aikuisille. Hän asuu nykyisin Lapissa. Tittamari Instassa Kuva: Jussi Leinonen

Read More

Other Books By - Tittamari Marttinen


 Takaisin