No Image Available

Viivi Pusu ja omenankukkien yö (osa 9.)

 Suositusikä: +10v.  Kirjailija: Tittamari Marttinen  Kategoria: Romaanit  Kuntantaja: Tammi  Julkaistu: 2011  ISBN: 9789513159252  Sivut: 146  Kuvittaja: Erika Kallasmaa  Avainsanat: Viivi Pusu -sarja |
 Kuvaus:

Kansainvälinen ystäväkaruselli pyörii Viivi Pusun ympärillä, ja kolmiodraamakin uhkaa. Viivi onneksi selviää tilanteesta kuin tilanteesta ehjin nahoin ja sydämin.

Viivi on alkanut työskennellä viikonloppuapulaisena Mikon kirjakaupassa, Peter Panissa. Viivin mielenkiinto herää, kun kaupassa alkaa yhä useammin käydä mies, joka tutkii kaupungin historiaa ja kyselee tietoja Laura Lehmuksesta. Kuka tämä salaperäinen Laura Lehmus oikein voi olla?

Viiville saapuu myös vieras Ranskasta: Maya, johon hän tutustui Marseillen-reissulla. Viivi saakin keksiä oikein urakalla tekemistä iloiselle mutta vaativalle vieraalleen.

Luokan opettaja Varma Virtanen joutuu umpisuolileikkaukseen, ja kauan odotettu leirikoulu joudutaan siirtämään. Viivi ja kaverit toipuvat pettymyksestä järjestämällä vapunaattona tempauksen, Omenankukkien yön, jolloin Peter Pan on auki myöhään ja Appelsiinit-yhtye esiintyy. Tempaukseen tulee myös yllätysvieras Ruotsista, joka on aiheuttaa kolmiodraaman kaveripiirissä.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Romaanit

Kirjailija

Tittamari Marttinen

Tittamari Marttinen (s. 1968) on pitkän linjan kirjailija ja suomentaja. Hän on julkaissut yli 70 lasten- ja nuortenkirjaa sekä runoja ja proosaa aikuisille. Hän asuu nykyisin Lapissa. Tittamari Instassa Kuva: Jussi Leinonen

Read More

Other Books By - Tittamari Marttinen


 Takaisin