Kesäale tulossa pian!
No Image Available

Etsiväkaverit sankarin jäljillä (osa 7.)

 Suositusikä: +6v.  Kirjailija: Maarit Nurmi  Kategoria: Dekkari, Eläimet, Karkumatka, Luonto ja eläimet, Pienlemmikit, Romaanit  Kuntantaja: Myllylahti  Julkaistu: 2024  ISBN: 9789523564756  Avainsanat: Etsiväkaverit-sarjakani |
 Kuvaus:

Etsiväkaverit-kirjasarja tarjoaa jännitystä ja huumoria alakouluikäisille. Sarja on suunnattu erityisesti heille, joista kokonaisen kirjan lukeminen tuntuu vielä haastavalta, mutta se sopii myös harjaantuneemmille lukijoille. Seitsemännessä osassa Etsiväkaverit ovat sankarin jäljillä.

Vilkun ja Antonin Kasperi-ystävä on saanut hoidettavakseen kaksi kania. Mutta ennen kuin työ on kunnolla edes alkanut, toinen niistä katoaa!

Kasperi pyytää Vilkkua ja Antonia avukseen etsimään kadonnut lemmikkiä. Tehtävä näyttää helpolta, mutta kania ei vain ala löytyä. Etsijöitä täytyy saada lisää, joten Etsiväkaverit jakavat kadonnut-ilmoituksia.

Vilkun ja Antonin into kanin etsimiseen herpaantuu, kun he kuulevat, että lakkautetulla kaivoksella järjestetään seikkailupäivät. Sinne poikien on tietenkin päästävä! Mutta kuka etsii kadonnutta kania, jos he seikkailevat?

Myös Tilkku ja Kasperi ovat aina halunneet olla Etsiväkavereita, joten Vilkku ja Anton jättävät kanin etsimisen heille. Itse he menevät kaivokselle. Ja onneksi menevät, sillä siellä he huomaavat, että kaivoksella puuhataan jotain epäilyttävää. Onko tekeillä jotain rikollista? Siitä Etsiväkavereiden täytyy ottaa selvää!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Dekkari

Kirjailija

Maarit Nurmi

Helsinkiläinen Maarit Nurmi tekee opettajansijaisuuksia alakouluissa. Työssään hän on seurannut, millaisia kirjoja lapset lukevat mielellään ja millaiset tarinat vetoavat heihin. Maarit on kirjoittanut Eemu- sekä Etsiväkaverit-sarjat.

Read More

Other Books By - Maarit Nurmi


 Takaisin