No Image Available

Etsiväkaverit salaviestien jäljllä (osa 3.)

 Suositusikä: +6v.  Kirjailija: Maarit Nurmi  Kategoria: Dekkari, Romaanit  Kuntantaja: Myllylahti  Julkaistu: 2022  ISBN: 9789523562912  Sivut: 150  Avainsanat: Etsiväkaverit-sarjasalaviesti |
 Kuvaus:

Etsiväkaverit-sarjassa lukija pääsee selvittämään kiehtovia arkipäivän mysteereitä yhdessä Vilkun ja Antonin kanssa. Salaviestien jäljillä -kirjassa on edellisten osien tapaan runsas kuvitus ja selkeä kieli, jotka auttavat pienimmätkin jännityksen ystävät lukemaan kokonaisen kirjan. Salakielen ratkaiseminen tempaa mukaansa myös isommat lukijat, niin tytöt kuin pojat. Etsiväkaverit Vilkku ja Anton ovat harmissaan, kun heillä ei ole mitään tutkittavaa. Onneksi heidän ystävänsä löytää ikivanhan rasian, jossa on salaperäinen lappu. Lappuun on kirjoitettu niin merkillisiä sanoja, ettei kukaan ymmärrä niitä, ei edes äiti. Vilkku ja Anton innostuvat. He päättävät selvittää viestilapun mysteerin. Onhan se juuri Etsiväkavereiden tehtävä. Mutta tehtävä ei olekaan niin helppo kuin pojat luulevat! Selvitystyötä ei auta edes se, että he löytävät vielä toisen yhtä erikoisen viestin. Kuka kumma viestit on kirjoittanut? Ja miksi? Ovatko ne ehkä rosvojen toisilleen lähettämiä? Heillä ainakin on sellaisia salaisuuksia, joita he eivät halua paljastaa muille. Mutta olisi kamalaa, jos viestit olisivat rosvojen, sillä toinen viesteistä löytyi Vilkun omasta kotirannasta!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Dekkari

Kirjailija

Maarit Nurmi

Helsinkiläinen Maarit Nurmi tekee opettajansijaisuuksia alakouluissa. Työssään hän on seurannut, millaisia kirjoja lapset lukevat mielellään ja millaiset tarinat vetoavat heihin. Maarit on kirjoittanut Eemu- sekä Etsiväkaverit-sarjat.

Read More

Other Books By - Maarit Nurmi


 Takaisin