No Image Available

Etsiväkaverit roistojen jäljillä (osa 6.)

 Suositusikä: +7v.  Kirjailija: Maarit Nurmi  Kategoria: Dekkari, Romaanit, Synttärit  Kuntantaja: Myllylahti  Julkaistu: 2023  ISBN: 9789523564367  Sivut: 150  Avainsanat: Etsiväkaverit-sarjasynttärit |
 Kuvaus:

Etsiväkaverit-kirjasarja on suunnattu erityisesti niille lapsille, joilla on haasteita lukemisessa. Teksti on palasteltu niin pieniin osiin, että harjaantumattomampikin lukija jaksaa edetä sivulta toiselle. Tekstin helppoudesta huolimatta Vilkun ja Antonin seikkailut houkuttavat myös kokeneempia 6–10-vuotiaita lukijoita. Sarjan kuudennessa osassa Etsiväkaverit seikkailevat roistojen jäljillä.

Kaikkien tuntema Laiva-Petteri täyttää vuosia. Syntymäpäivillä Etsiväkaverit Vilkku ja Anton huomaavat kolme outoa miestä. Miehet puhuvat jostain miekasta. Heistä täytyy ottaa selvää!

Kun Etsiväkaverit seuraavana päivänä aikovat kysyä miehistä Laiva-Petteriltä, tämä onkin lähtenyt matkalle. Nyt ei ole ketään, jolta saisi lisätietoja. Ja tietoja pitää saada, sillä pojat ovat varmoja, että miehet ovat roistoja.

Vilkkua harmittaa. Niin kauan kuin Laiva-Petteri on poissa, heillä ei ole mitään tutkittavaa, eikä siis mitään tekemistä. Tai onpas, jos he ottavat salaa kumiveneen ja lähtevät soutamaan!

Poikien soutaessa puhkeaa myrsky ja vene hajoaa. Etsiväkaverit rantautuvat asumattomaan saareen. Yllättäen alkaa kuulua puhetta. Siellä on sittenkin ihmisiä!

Kauhukseen Vilkku ja Anton näkevät, että saaressa ovat juuri ne samat roistot, joihin he törmäsivät Laiva-Petterin syntymäpäivillä. Saaresta pitää päästä heti pois! Mutta miten se onnistuu, kun venettä ei ole eikä kukaan tiedä, missä Etsiväkaverit ovat?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Dekkari

Kirjailija

Maarit Nurmi

Helsinkiläinen Maarit Nurmi tekee opettajansijaisuuksia alakouluissa. Työssään hän on seurannut, millaisia kirjoja lapset lukevat mielellään ja millaiset tarinat vetoavat heihin. Maarit on kirjoittanut Eemu- sekä Etsiväkaverit-sarjat.

Read More

Other Books By - Maarit Nurmi


 Takaisin