No Image Available

Etsiväkaverit kätkön jäljillä (osa 5.)

 Suositusikä: +6v.  Kirjailija: Maarit Nurmi  Kategoria: Dekkari, Romaanit, Rosvo  Kuntantaja: Myllylahti  Julkaistu: 2023  ISBN: 9789523563957  Sivut: 150  Avainsanat: Etsiväkaverit-sarjasaarivanki |
 Kuvaus:

Etsiväkaverit-sarja sopii erityisesti niille 6–10-vuotiaille lapsille, joilla on haasteita lukemisessa. Väljä taitto, helppo kieli ja runsas kuvitus auttavat lukijaa aukeamalta seuraavalle. Etsiväkaverit kätkön jäljillä on jännittävä mutta ei pelottava. Kirja sopii myös sujuvasti lukeville jännityksen ystäville.

Vanki on karannut ja aikoo hakea saaristoon kätkemänsä ryöstösaaliin. Etsiväkaverit ovat varmoja, että saalis on piilotettu juuri heidän saareensa. Saalis pitää siis löytää ennen kuin roisto ehtii hakea sen. Mutta miten kätkö löytyy, kun saari on iso ja kätköpaikkoja paljon?

Samaan aikaan kun Vilkku ja Anton yrittävät keksiä ratkaisua, heitä pyydetään auttamaan juoksukilpailuissa. He käyvät tutustumassa kisakeskukseen ja huomaavat siellä lapun, joka saattaa liittyä ryöstösaaliiseen. Senkään avulla kätköä ei kuitenkaan löydy. Ovatko pojat sittenkään osanneet tulkita lapun sanoja oikein?

Vilkku alkaa pelätä, että kätkölle pääsee vain vakoilemalla karkuria, kun tämä tulee saareen. Mutta milloin roisto oikein tulee ja mitä sitten, kun tämä on hakenut saaliin?

Kun kilpailupäivä koittaa, tapahtumat alkavat edetä vauhdilla. Etsiväkaverit ovat vihdoinkin kätkön jäljillä!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Dekkari

Kirjailija

Maarit Nurmi

Helsinkiläinen Maarit Nurmi tekee opettajansijaisuuksia alakouluissa. Työssään hän on seurannut, millaisia kirjoja lapset lukevat mielellään ja millaiset tarinat vetoavat heihin. Maarit on kirjoittanut Eemu- sekä Etsiväkaverit-sarjat.

Read More

Other Books By - Maarit Nurmi


 Takaisin