NYT ILMAINEN TOIMITUS YLI 30€ TILAUKSILLE! (NORM. 70€)
No Image Available

Huijareita ja merirosvoja (osa 4.)

 Suositusikä: +6v.  Kirjailija: Maarit Nurmi  Kategoria: Helppolukuiset, Merirosvo, Romaanit  Kuntantaja: Myllylahti  Julkaistu: 2019  ISBN: 9789523560307  Sivut: 221  Avainsanat: Eemu-sarja |
 Kuvaus:

Eemun tarinoita -kirjasarja on tavoittanut monenikäisiä lukijoita. Nuorimmille Eemun elämästä on luettu ääneen, pienille alakoululaisille kirjat ovat olleet ensimmäisiä itse luettuja romaaneja, ja isommatkin koululaiset ovat samastuneet Eemun kokemuksiin koulussa ja kotona. Kirjojen lyhyet lauseet ja luvut sekä visuaalisesti houkutteleva ilme ovat auttaneet myös maahanmuuttajia saamaan onnistuneen lukukokemuksen suomen kielellä.

Eemun tarinoiden neljäs osa on nimeltään Huijareita ja merirosvoja. Eemu keksii jännittävän merirosvokisan Aleksin ja Micon kanssa, mutta mukaan haluavat yllättäen myös Matilda, Nyrkki-Taisto, Emilia, Aaro ja Vilunki. Vaikka heillä onkin selvät säännöt, ei aikaakaan, kun alkaa näyttää siltä, että joku huijaa. Mutta kuka loppujen lopuksi huijaa ja ketä?

Merirosvokisan lisäksi Eemu ja isä kilpailevat siitä, kumpi lukee enemmän kirjoja kuukaudessa. Eemu haluaa tietysti voittaa. Varsinkin, kun voittaja saa huikean palkinnon. Voittoa ei kuitenkaan näyttäisi tulevan ihan omin avuin, joten Eemu keksii pyytää Mallaa ja Mellaa pitämään isän kiireisenä. Mutta miltä Eemusta sitten mahtaakaan tuntua, kun isällä ja kaksosilla on koko ajan jotain kivaa meneillään?

Maarit Nurmi tekee opettajansijaisuuksia alakouluissa. Hänen kirjoittamastaan Eemun tarinoita -kirjasarjasta on ilmestynyt aikaisemmin kolme osaa: Musta tulee sankari (2018), Ihan varma karkkipäivä (2018) ja Paras yllätys ikinä! (2019).

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Helppolukuiset

Kirjailija

Maarit Nurmi

Helsinkiläinen Maarit Nurmi tekee opettajansijaisuuksia alakouluissa. Työssään hän on seurannut, millaisia kirjoja lapset lukevat mielellään ja millaiset tarinat vetoavat heihin. Maarit on kirjoittanut Eemu- sekä Etsiväkaverit-sarjat.

Read More

Other Books By - Maarit Nurmi


 Takaisin