No Image Available

Noora ja nauravat tähdet

 Kirjailija: Tittamari Marttinen  Kategoria: Eläimet, Koirat, Luonto ja eläimet, Romaanit  Kuntantaja: Tammi  Julkaistu: 2009  ISBN: 9789513150167  Sivut: 144  Kuvittaja: Janne Harju
 Kuvaus:

Noora asuu kerrostalossa Loisteen kaupungissa. Hänen äitinsä on talonmies ja isä pitää sekatavarakauppaa nimeltään puoti.

Syksyllä, kun äiti on poimimassa omenoita pihapuusta, hän luiskahtaa alas oksalta ja katkaisee jalkansa. Reipas Noora päättää ottaa talon asiat hoitaakseen. Pihapiirissä ehtii tapahtua monta kummaa sattumusta, ennen kuin äiti kotiutuu. Naapurustossa asuu onneksi mukavia ihmisiä, kuten yläkerran Vilma Vaahtopää, B-rapun hajamielinen Mikko-setä ja Nooran omat kaverit Kiira, Emma, Kalle ja Janne. Kavereiden kanssa he istuvat usein kahvila Säihkeessä, jossa tarjoilijana toimii komea Marcello.

Isällä on pitkistä työpäivistään huono omatunto, ja hän lupaa Nooralle kaveriksi koiran. Lopulta koittaa odotettu päivä, ja löytökoirien kodista haetaan sekarotuinen Kuura. Ensimmäisenä yönä Kuura tuntee olonsa levottomaksi uudessa kodissaan, mutta Noora ottaa sen syliinsä ja kuuntelee talon yöelämää. Samassa hän saa idean: talon pihalle pitää rakentaa huvimaja ennen äidin paluuta!

PS. Mitä ne nauravat tähdet ovat? Ne tuikkivat onnellisen löytökoiran silmissä – sitten kun se on saanut oman kodin.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Eläimet

Kirjailija

Tittamari Marttinen

Tittamari Marttinen (s. 1968) on pitkän linjan kirjailija ja suomentaja. Hän on julkaissut yli 70 lasten- ja nuortenkirjaa sekä runoja ja proosaa aikuisille. Hän asuu nykyisin Lapissa. Tittamari Instassa Kuva: Jussi Leinonen

Read More

Other Books By - Tittamari Marttinen


 Takaisin