No Image Available

Etsivä Vertti ja viikinkiaarre

 Suositusikä: +6v.  Kirjailija: Kari Evinsalo  Kategoria: Dekkari, Romaanit  Kuntantaja: Kustannus-Mäkelä  Julkaistu: 2019  ISBN: 9789523412194  Avainsanat: Etsivä Vertti -sarja |
 Kuvaus:

Etsivätoimistossa on ollut hiljaista kuukausikaupalla. Vertti miettii jo, ovatko rikolliset loppuneet Suomesta.

Kun Vertti ja Korppi pääsevät kokeilemaan metallinilmaisinta, alkaa vihdoin tapahtua. Etsivät löytävät Linnavuorelta ikivanhalta näyttävän kolikon. Koulussa on juuri käsitelty viikinkiaikaa – voisiko kolikko olla peräisin viikinkien ryöstöretkeltä tuhannen vuoden takaa?

Kolikon alkuperää selvittäessään Vertti ja Korppi joutuvat huomaamaan, että löytö kiinnostaa monia muitakin. Lisähuolta aiheuttaa Lissu, jonka mieltä selvästi painaa jokin.

Jälleen tarvitaan rohkeutta ja nokkeluutta, ennen kuin mysteeri ratkeaa ja kolikko paljastaa salaisuutensa.

Koululaisten omakseen ottaman Etsivä Vertti -sarjan tavaramerkkejä ovat vauhdikkaat tarinat ja lennokas huumori. Etsivä Vertti ja viikinkiaarre on sarjan seitsemäs osa.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Dekkari

Kirjailija

Kari Evinsalo

Olen eläkkeellä oleva luokanopettaja. Olen syntynyt Turussa, joka katsottaneen eduksi tai haitaksi lukijasta riippuen. Seikkailin osan lapsuudestani ja koko nuoruuteni Helsingin keskustan tuntumassa. Olen kuluttanut koulunpenkkiä opettajien kauhuksi pari ylimääräistäkin vuotta. Kirjoitin ylioppilaaksi rima täristen ja valmistuin Helsingin Opettajakorkeakoulusta. Muutin...

Read More

Other Books By - Kari Evinsalo


 Takaisin