No Image Available

Etsivätoimisto Mysteeri ja Pronssinen samurai (osa 6.)

 Suositusikä: +6v.  Kirjailija: Jutta Tynkkynen  Kategoria: Dekkari, Romaanit, Rosvo  Kuntantaja: Myllylahti  Julkaistu: 2021  ISBN: 9789523562264  Sivut: 208  Avainsanat: Etsivätoimisto Mysteeri -sarjasalapoliisisamurai |
 Kuvaus:

Mystinen Pronssisen samurain patsas, kolme innokasta salapoliisia ja sinä!

Mukaansatempaava, hoksaamisen riemua tarjoava salapoliisikirja maagisista taikaesineistä, hämäräperäisistä rosvoista ja ovelista salapoliiseista. Etsivätoimisto Mysteeri -sarjassa lukijat pääsevät ratkomaan tarinaan liittyviä etsivätehtäviä sekä järjestämään oman pakohuonepelin.

Etsivätoimisto Mysteerin Roosa, Timi ja Aurora ovat päässeet seuraamaan Lumi-Samuraista kertovan elokuvan kuvauksia. Etenkin Timi on haltioissaan, onhan Lumi-Samurai hänen suuri sankarinsa. Pahat enteet täyttävät kuitenkin salapoliisien mielet, kun he tajuavat hämäräperäisen roiston nimeltä Valkoinen rotta saapuneen naamioituneena kuvauksiin… saadakseen haltuunsa muinaisen velhon loitsimat taikaesineet.

Pian alkaakin tapahtua kummia, ja lapset joutuvat keskelle vauhdikasta salapoliisiseikkailua, jossa he törmäävät rohkeiden samuraiden lisäksi myös oveliin ninjoihin sekä salaperäisiin vakoojiin. Mutta ennen kaikkea menneisyyden suuriin salaisuuksiin.

Kuka Valkoinen rotta oikein on? Mitä hän suunnittelee taikaesineillä tekevänsä? Entä pystyykö Etsivätoimisto Mysteeri ratkaisemaan oudon rikostapauksen ennen kuin on liian myöhäistä?

Liity mukaan huikean jännitystarinan pyörteisiin ja auta Etsivätoimisto Mysteeriä selvittämään rikostapaus, josta ei vauhtia ja hurjia ninjoja puutu!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Dekkari

Kirjailija

Jutta Tynkkynen

Jutta Tynkkynen ja kotoisin Savonlinnan lähistöllä sijaitsevalta Punkaharjulta. Perheeseen kuuluu aviomies, kaksi lasta ja yksi pikkuinen salapoliisikoira. Jutta työskentelee tietojenkäsittelytieteen parissa ja vastapainona vapaa-ajalla rentoutuu hyvien tarinoiden parissa, joita etsii niin kirjoista kuin elokuvistakin. Etsivätoimisto Mysteeri Instassa

Read More

Other Books By - Jutta Tynkkynen


 Takaisin