No Image Available

Karakalin voima

- Purppurausvan animaagit
 Suositusikä: +10v.  Kirjailija: Helena Immonen  Kategoria: Eläimet, Fantasia, Luonto ja eläimet, Romaanit, Seikkailu, Toinen maailma  Kuntantaja: Tammi  Julkaistu: 2024  ISBN: 9789520460938  Sivut: 170  Kuvittaja: Pasi Leinonen  Avainsanat: animaagiilves |
 Kuvaus:

Kumpi on vahvempi, eläin vai ihminen?

Seikkailuja, taisteluita ja sykähdyttäviä kohtaloita – henkeäsalpaavan jännittävä sarja animaagiheimojen mailta alkaa!

Kaksitoistavuotiaana Tommon on heimonsa muiden jäsenten tavoin aika ottaa vastaan oma eläinhahmonsa ja aloittaa vaellus täysi-ikäisyyteen Purppurausvassa. Tommo saa eläimekseen karakalin eli aavikkoilveksen, mutta eläimen hahmoon tottuminen ei ole ihan helppoa. Vaikeuksissa Tommoa auttaa Aasa, joka on ilman eläinhahmoa jäänyt heimonsa hyljeksimä tyttö. Aasa ja Tommo ystävystyvät ja saavat tietää vihollislauman johtajan, Ismarin, julmasta suunnitelmasta, joka on pakko pysäyttää. Nuoret lyöttäytyvät yhteen varpushahmoisen tiedustelijan, Heddan, kanssa, ja lähtevät Ismarin luo. Kolmikon voimat punnitaan huimassa seikkailussa, jonka aikana vaakalaudalla on jopa oman heimon tulevaisuus.

Karakalin voima aloittaa koukuttavan seikkailusarjan, jossa nuorten animaagien rohkeus joutuu koetukselle, kun he joutuvat taistelemaan animaagiheimoja uhkaavaa vaaraa vastaan. Kohtalokkailla hetkillä Tommo, Aasa ja Hedda tarvitsevat sekä viisautta että vaistoja.

Helena Immonen on espoolainen kirjailija, joka rakastaa hyviä tarinoita. Hän kirjoittaa seikkailufantasiaa lapsille ja nuorille sekä trillereitä aikuisille. Jos Helena saisi valita itselleen yhden supervoiman, hän haluaisi osata lentää.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Eläimet

Kirjailija

Helena Immonen

Helena Immonen (s. 1986) on espoolainen kirjailija, joka rakastaa hyviä tarinoita. Hän kirjoittaa trillereitä aikuisille ja fantasiaseikkailuja lapsille. Vapaa-ajallaan Immonen liikkuu luonnossa, lukee ja opettelee puutarhanhoitoa. Helena Instassa

Read More

Other Books By - Helena Immonen


 Takaisin