Kesäale tulossa pian!
No Image Available

Kohti valintakokeita, Alina

 Suositusikä: +10v.  Kirjailija: Teija Huusko  Kategoria: Harrastukset, Nykykirjallisuus, Romaanit, Tanssi/cheerleading  Kuntantaja: Myllylahti  Julkaistu: 2021  ISBN: 9789523561861  Sivut: 152  Avainsanat: Alina-sarjabalettitanssi |
 Kuvaus:

Kohti valintakokeita, Alina kertoo balettitytön unelmista ja tanssimisesta paineiden, ihastuksen ja vihastuksenkin keskellä.

12-vuotias Alina valmistautuu baletin erikoiskoulutuksen valintakokeisiin. Kevätlukukausi tuo kuitenkin tullessaan häiritseviä tekijöitä. Äiti meinaa pilata kaiken, ja kaveri Ronja on vielä oudompi kuin yleensä. Jasperin aika kuluu entistä enemmän oopperalla, eikä Alina tiedä, onko poika enää kiinnostunut hänen seurastaan. Luokkakaveri Valtteri puolestaan on vähän liiankin innostunut.

Alina pääsisi kuitenkin tanssimaan pas de deux’n Jasperin kanssa, mutta mitä jos hän ei pystykään siihen? Rooliin tarvitaan sellaista sähäkkyyttä, jota Alinalta puuttuu. Voiko epävarmuudesta päästä eroon, vai murtuvatko haaveet baletin erikoiskoulutuksestakin siihen?

Teija Huusko on turkulainen klassisen baletin opettaja. Hän haluaa tarjota baletista kiinnostuneille lapsille ja nuorille innostavaa ja tietoakin sisältävää luettavaa. Alina-kirjasarja on suunnattu ensisijaisesti varhaisnuorille, mutta kiehtoo myös vanhempia lajin ystäviä. Sen ensimmäinen osa Balettia, Alina! ilmestyi 2020.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Harrastukset

Kirjailija

Teija Huusko

Teija Huusko on turkulainen klassisen baletin opettaja. Hän haluaa tarjota baletista kiinnostuneille lapsille ja nuorille innostavaa ja tietoakin sisältävää luettavaa. Alina-kirjasarja on suunnattu ensisijaisesti varhaisnuorille, mutta kiehtoo myös vanhempia lajin ystäviä. Sen ensimmäinen osa Balettia, Alina! ilmestyi 2020 ja toinen...

Read More

Other Books By - Teija Huusko


 Takaisin