No Image Available

Lakkisakki ja Alkumetsä (osa 5.)

 Suositusikä: +5v.  Kirjailija: Jussa Lehtinen  Kategoria: Luonto ja eläimet, Nykykirjallisuus, Romaanit  Kuntantaja: Kustannus-Mäkelä  Julkaistu: 2019  ISBN: 9789523412743  Sivut: 135  Kuvittaja: Jukka Salo, Topi Ruotsalainen  Avainsanat: Lakkisakki-sarjasienet |
 Kuvaus:

”Tällä porukalla mennään. Yhdessä niin hyvin kuin osataan. Olin tehnyt sen minkä pystyin muiden auttamiseksi, ehkä nyt oli tullut aika päästää irti.”

Muistatteko pienet sienekkäät, jotka ovat taiteilleet koettelemusten läpi alkuperäiseen kotiinsa Alkumetsään löytämisen toivossa – toistensa hermoja koetellen mutta aina kuitenkin yhtä pitäen?

Lakkisakin matkasta on tullut paljon mutkikkaampi kuin kukaan olisi toivonut. Ja vastusta pukkaa edelleen. Haperon nuoruuden poikaystävä professori Tuho on kerännyt yhteen mahdollisesti pahansisuisimman koplan sieni- ja eläinmaailman historiassa. Kuinka Lakkisakin käy, kun kaikki heidän vihamiehensä kokoavat voimansa viimeiseen ja ratkaisevaan yhteenottoon?

Ei hyvältä näytä. Lakkisakki on myös sisäisessä kriisissä. Hapero on jo vanha ja haaveilee rihmoittuvansa onnelliseen ikiuneen mäntyjen varjoon. Miten hän voisi varmistaa, että Rousku, Hiippo, Ruso ja Pöhö osaavat huolehtia itsestään? Onko Haperolla lopulta karttaa Alkumetsään?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Luonto ja eläimet

Kirjailija

Jussa Lehtinen

Jussa Lehtinen (s. 1981) on Hämeenlinnassa asuva luokanopettaja. Lakkisakki syntyi Jussan ajatuksesta saada hauskaa ja mukaansatempaavaa luettavaa omalle alakoululuokalleen. Oman sysäyksensä hahmoihin ja tarinaan antoi myös kuvittaja Jukka Salo ja Friday Frantic Films, joka etsi sopivaa ideaa lastenohjelmaan. Lakkisakin seikkailuista...

Read More

Other Books By - Jussa Lehtinen


 Takaisin