No Image Available

Ohjat solmussa – Vilman tallielämää 2.

 Suositusikä: +10v.  Kirjailija: Katariina Kotila  Kategoria: Eläimet, Hevoset, Luonto ja eläimet  Kuntantaja: Myllylahti  Julkaistu: 2023  ISBN: 9789523563872  Sivut: 184  Avainsanat: hevosetVilman tallielämää-sarjavuokrahevonen |  Osta
 Kuvaus:

Raikkaan realistinen ja samaistuttava varhaisnuorten kirjasarja kertoo Vilman
heppaelämästä. Mukaan mahtuu ratsastamista, tallitöitä ja unelmia – sekä epävarmuuden hetkiä, kun kaikki ei sujukaan niin kuin pitäisi.

Kahdeksasluokkalaisen Vilman hevosharrastus saa uuden käänteen, kun naapuritallilta löytyy vuokrahevoseksi puoliveriruuna Kapu. Vihdoin Vilmalla on hevonen, jonka kanssa voi treenata monta kertaa viikossa! Haaveissaan Vilma näkee jo ensi kesän estekisat, vaikka yhteistyö Kapun kanssa ei sujukaan heti yhtä hienosti kuin heppakirjoissa.

Pian Vilma alkaa epäillä, onko hän sittenkään riittävän hyvä ratsastaja Kapulle. Sitä paitsi uudelta tallilta on vaikea löytää kavereita, ja kun Vilma käy vanhalla tallilla katsomassa parhaan ystävänsä Ennin ratsastustunteja, sielläkin hänellä on oudon ulkopuolinen olo. Entä jos hän teki virheen vaihtaessaan tallia? Ja onko vauhdikas Kapu sittenkin hänelle vähän liikaa?

Katariina Kotila on kirjailija ja rumpujensoitonopettaja. Hän asuu Joensuussa ja viettää vapaa-aikaa tanssimalla ja leipomalla sämpylöitä. Hän luki lapsena kaikki kirjastoauton heppakirjat ja palasi aikuisena vanhan lempigenren pariin kirjoittamalla Vilman tallielämää -sarjaa, jonka avausosa Maneesin laidalla julkaistiin 2022.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Eläimet

Kirjailija

Katariina Kotila

Katariina Kotila (s. 1990) on väitöskirjatutkija, rumpujensoitonopettaja ja kirjailija. Hän asuu Joensuussa ja kirjoittaa kahviloissa ja oman sohvan nurkassa. Vapaa-aikaa hän kuluttaa tanssimalla ja sämpylöitä leipomalla. Katariina Kotila

Read More

Other Books By - Katariina Kotila


 Takaisin