fbpx
Kaikki Untelin meikit ja kynsilakat ovat luonnollisia, sopivia lapsen herkälle iholle sekä valmistettu EU:ssa.
No Image Available

Supermarsu paljastaa salaisuuden

 Suositusikä: +7v.  Kirjailija: Paula Noronen  Kategoria: Eläimet, Huumori, Koulu, Luonto ja eläimet, Pienlemmikit, Romaanit, Supersankari  Kuntantaja: Tammi  Julkaistu: 2024  ISBN: 9789520459918  Sivut: 184  Kuvittaja: Terese Bast  Avainsanat: koulumarsuSupermarsusupersankari |
 Kuvaus:

Huh, nyt on jännittävää!

Supermarsu-Emilian koulussa kuhisee: rehtori järjestää oppilaille kilpailun siitä, kenen kanava saa eniten seuraajia.

Emilia ei voi määrällä kehua, sen sijaan rikasta Rasva-Anteroa seuraavat miljoonat ihmiset, kuuluisat tubettajatkin.

Emilia yrittää kaikkensa suosion lisäämiseksi, mutta mikään ei auta. Viimein hän epätoivoissaan tekee pahan, pahan virheen…

…ja paljastaa puolivahingossa Supermarsun koko maailmalle. Julkisuus riistäytyy käsistä, ja lopulta Jättiläismarsun on puututtava asiaan – kohtalokkain seurauksin.

Supermarsu-kirjat tunnetaan omaperäisestä huumoristaan ja oivaltavista teemoistaan. Vauhdikkaissa tarinoissa tavallinen arki vaihtuu lennosta jännittäviin seikkailuihin ja fantastisiin käänteisiin. Hörppäämällä marsunsa juomapullosta päähenkilö Emilia muuttuu Supermarsuksi, joka auttaa hädänalaisia ja taistelee vääryyttä vastaan. Tehtäviä hänelle jakelee kerrostalon kokoinen Jättiläismarsu, joka asuu Lahden mäkimontussa.

Supermarsu on saavuttanut suurta menestystä kirjojen lisäksi näyttämöllä ja valkokankaalla. Voipa hänet myös bongata Terveystalo-ketjussa.

Helsingissä asuva Paula Noronen on rakastettu kirjailija ja mediapersoona. Supermarsun lisäksi hänet tunnetaan mm. helppolukuisesta Yökoulu-sarjasta sekä Minna Kivelän kanssa kirjoitetuista Hulluista saduista.

Pietarsaarelainen Terese Bast on monipuolinen taiteilija, kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Hänen kuvituksensa ovat tuttuja lukuisista suosituista lastenkirjoista.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Eläimet

Kirjailija

Paula Noronen

Helsinkiläinen Paula Noronen on huumoriin erikoistunut kirjailija, tv-persoona ja käsikirjoittaja. Hän on opiskellut Taideteollisessa korkeakoulussa tv- ja elokuvakäsikirjoittamista ja suorittanut taiteen kandidaatin tutkinnon. Hänen suosituista Supermarsu– ja Yökoulu-lastenkirjasarjoistaan nauttivat kaikenikäiset hersyvän huumorin ystävät. Supermarsu on esiintynyt myös elokuvissa ja näytelmissä....

Read More

Other Books By - Paula Noronen


 Takaisin