No Image Available

Tinka ja Taika – Kielletty metsä

 Suositusikä: +6v.  Kirjailija: Sanna Isto  Kategoria: Fantasia, Isovanhemmat, Noita, Pehmolelu, Romaanit, Sisarukset  Kuntantaja: WSOY  Julkaistu: 2015  ISBN: 9789510412763  Sivut: 175  Kuvittaja: Julia Vuori  Avainsanat: mummonoitapehmolelusiskokset |
 Kuvaus:

Kikattavaa sisarusenergiaa ja noitamaista menoa.

Noitasiskokset Tinka ja Taika ovat kadottaneet mummonsa taika-arkkuun – kaikki on nyt kiinni arkunperijättärien taidoista!

Mummon taika-arkku on portti vihreään metsään, jossa Tinkan ja Taikan noitakoulutuksen piti jatkua talven ajan – taikoja kun voi tehdä vain kasvien avulla. Mutta jotain kummaa on meneillään metsässä, eikä mummo otakaan sisaruksia mukaan salaperäisille retkilleen. Kun mummo sitten katoaa, tyttöjen on uskaltauduttava yksin arkkuun apunaan vain maailman vahvin – ja kenties höpsöin – puhuva pehmolelu Lilli.

Kielletty metsä on kolmas osa aurinkoisessa Tinka ja Taika -sarjassa, jossa tyttöjen idylliseen arkeen hiipii ripaus jännitystä ja magiaa.

Kirjailija Sanna Isto asuu Berliinissä. Hän sai ensimmäisestä Tinka ja Taika -kirjasta Arvid Lydecken -palkinnon (2011).

Kirjan lämpimän ja värikkään kuvituksen on tehnyt Julia Vuori. Vuori on saanut kuvituksistaan mm. Lastenkulttuurin valtionpalkinnon (2013).

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Fantasia

Kirjailija

Sanna Isto

Sanna Isto on Berliinissä asuva lasten- ja nuortenkirjailija. Hän on valmistunut fil. maisteriksi Helsingin yliopistosta. Ennen kirjailijaksi ryhtymistään hän on hankkinut työkokemusta paitsi äitinä Berliinissä, myös hotellityöntekijänä Lontoossa ja pankkivirkailijana Tukholmassa. Hän on suomentanut kirjoja ja elokuvia, toiminut festivaalityöntekijänä ja...

Read More

Other Books By - Sanna Isto


 Takaisin