No Image Available

Helmi, salaperäinen tyttö (osa 1.)

 Suositusikä: +6v.  Kirjailija: Elisabet Aho  Kategoria: Mysteeri, Romaanit, Syksy  Kuntantaja: Myllylahti  Julkaistu: 2020  ISBN: 9789523561267  Sivut: 158  Avainsanat: mysteeriVappu ja Annika -sarja |
 Kuvaus:

Kuka on Helmi ja miksi hän piileskelee hylätyssä päiväkodissa? Voiko kukaan ekaluokkalainen kantaa niin suurta salaisuutta kuin Vapun ja Annikan eteen tulee? Helmi, salaperäinen tyttö on jännittävä lastenromaani ystävyydestä ja seikkailusta sekä Helmistä, tytöstä, jota kukaan ei hakenut päiväkodista.

Vapun ja Annikan lähellä on hylätty päiväkoti, jossa tytöt vielä hetki sitten itsekin olivat. Nyt paikka on autio ja houkuttelee heidät seikkailemaan sen pihalle. Kasvillisuuden peitosta löytyy vanha leikkimökki, jossa on astioita, pieni sohva ja peitto. Asuuko mökissä joku?

Vappu ja Annika pääsevät kellarinkäytäviä pitkin sisälle päiväkotiin. Heitä vastaan tulee salaperäinen Helmi, joka johdattaa heitä talon sokkeloissa. Päiväkoti ei olekaan tyhjä, siellä kuuluu lasten laulua ja lusikoiden kilinää.

Äkkiä Helmi on hädässä, mutta pahaksi onneksi on syysloma ja Annika on matkustanut pois. Vapun mummikaan ei usko, että Helmi on totta. Viime hetkellä Vapun itsevarma 12-vuotias isoveli Eetu tulee mukaan avuksi sankarin viittaa tavoitellen. Mutta riittävätkö lasten taidot Helmin pelastamiseen?

Helmi, salaperäinen tyttö on suunnattu alakouluikäisille ja sopii hyvin myös ääneen luettavaksi. Koskettavan tarinan yllättävät käänteet kiehtovat niin lapsia kuin aikuisiakin viimeiseen sivunkääntöön saakka.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Mysteeri

Kirjailija

Elisabet Aho

Elisabet Aho on vantaalainen kirjailija, joka kirjoittaa aikuisille historiallisia romaaneja ja lapsille ja nuorille harrastuksiin, aikamatkoihin ja jännittäviin seikkailuihin vieviä kirjoja. Aho on palkittu Sysmän kirjakyläpalkinnolla ja Suuren suomalaisen kirjakerhon tunnustuspalkinnolla. Lastenkirja Aadan aikaikkuna (Otava) oli vuonna 2010 Arvid Lydecken-...

Read More

Other Books By - Elisabet Aho


 Takaisin