NYT ILMAINEN TOIMITUS YLI 30€ TILAUKSILLE! (NORM. 70€)
No Image Available

Tanssii Emman kanssa

 Suositusikä: +12v.  Kirjailija: Elisabet Aho  Kategoria: Nykykirjallisuus, Romaanit, Tanssi/cheerleading  Kuntantaja: Kustannus-Mäkelä  Julkaistu: 2014  ISBN: 9789518836127  Sivut: 206  Avainsanat: kilpatanssi |
 Kuvaus:

Yhdeksäsluokkalainen Emma Vainio on oikeastaan helpottunut, kun hänen parinsa ilmoittaa lopettavansa kilpatanssin. Emma on saanut tarpeekseen Joonaksen laiskasta harjoittelutahdista ja myöhästelystä.

Kuin tilauksesta kuvioihin ilmestyy komea Matias, joka pyytää Emmaa tanssimaan kanssaan. Emma on innoissaan, sillä Matias on taitava ja motivoitunut harjoittelemaan. Heidän askeleensa tuntuvat sopivan yhteen täydellisesti.

Pari viikkoa ennen tärkeitä kisoja Emma saa musertavia uutisia. Matiaksen vanha tanssipari on palannut, ja Emma on jo toista kertaa samana syksynä ilman paria. Onko hänen unohdettava tanssihaaveensa lopullisesti?

Rankkaa harjoittelua, tiukkaa kilpailua, keskinäistä kannustusta ja kisojen kutkuttavaa jännitystä… Elisabet Ahon uusi nuortenromaani vie lukijan kilpatanssin kulisseihin, säihkeen ja glamourin pinnan alle.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Nykykirjallisuus

Kirjailija

Elisabet Aho

Elisabet Aho on vantaalainen kirjailija, joka kirjoittaa aikuisille historiallisia romaaneja ja lapsille ja nuorille harrastuksiin, aikamatkoihin ja jännittäviin seikkailuihin vieviä kirjoja. Aho on palkittu Sysmän kirjakyläpalkinnolla ja Suuren suomalaisen kirjakerhon tunnustuspalkinnolla. Lastenkirja Aadan aikaikkuna (Otava) oli vuonna 2010 Arvid Lydecken-...

Read More

Other Books By - Elisabet Aho


 Takaisin