No Image Available

Peikkokallion salaisuus (osa 2.)

 Suositusikä: +6v.  Kirjailija: Elisabet Aho  Kategoria: Mysteeri, Romaanit, Syksy, Talvi  Kuntantaja: Myllylahti  Julkaistu: 2021  ISBN: 9789523562318  Sivut: 149  Avainsanat: mysteeriVappu ja Annika -sarja |
 Kuvaus:

Peikkokallion salaisuus on jännittävä ja lämminhenkinen lastenromaani ystävyydestä, auttamisesta ja talven lumosta. Metsään kätkeytyvä mysteeri opettaa monta uutta asiaa.

Vappu ja Annika lähtevät syyslomalla Vapun mummon ja ukin mökille. Mökin takana on tiheä metsä, jonne Vappu heti sieniretkellä eksyy.
Metsästä Vappu löytää kummallisen korkean kallion, jolla on kasvot, koukkunenä ja maahan saakka valuva kiviparta. Kallio on ikivanha ja sillä saattaa olla voimia, hyviä tai pahoja. Kallion laelta näkee kauas, metsä jatkuu loputtomiin. Puiden lomassa vilahtaa salaperäinen talo, joka houkuttelee tyttöjä päivä päivältä lähemmäksi.

Vinttikamarissa rapisee, joku liikkuu saunarannan kaislikossa ja metsälammelta löytyy kytevä nuotio. Kuka metsässä asustaa?
Onneksi mökille tehdään uusi retki kuusenhakuun. On sysipimeää, vain lumi hohkaa valoa. Tyttöjen ja isoveli Eetun apua tarvitaan äkkiä toden teolla kylmässä joulukuun aamussa. Lapset syöksyvät halki metsän, mutta ehtivätkö he ajoissa?

Peikkokallion salaisuus on suunnattu alakouluikäisille ja sopii hyvin myös ääneen luettavaksi.

Elisabet Aho on kirjoittanut useita kiitettyjä ja palkittuja historiallisia romaaneja. Hänet tunnetaan myös jännittävistä lasten- ja nuortenkirjoistaan, jotka ovat olleet LukuVarkaus- ja Arvid Lydecken -palkintoehdokkaina. Vappu ja Annika -sarjan avausosa Helmi, salaperäinen tyttö ilmestyi 2020.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Mysteeri

Kirjailija

Elisabet Aho

Elisabet Aho on vantaalainen kirjailija, joka kirjoittaa aikuisille historiallisia romaaneja ja lapsille ja nuorille harrastuksiin, aikamatkoihin ja jännittäviin seikkailuihin vieviä kirjoja. Aho on palkittu Sysmän kirjakyläpalkinnolla ja Suuren suomalaisen kirjakerhon tunnustuspalkinnolla. Lastenkirja Aadan aikaikkuna (Otava) oli vuonna 2010 Arvid Lydecken-...

Read More

Other Books By - Elisabet Aho


 Takaisin