No Image Available

Kädet ylös, aave!

 Suositusikä: +8v.  Kirjailija: Kari Vaijärvi  Kategoria: Jännitys ja kauhu, Romaanit  Kuntantaja: Cultura  Julkaistu: 2024  ISBN: 9789529501847  Sivut: 54
 Kuvaus:

Saku on muuttanut kaupunkiin äitinsä kanssa isän kuoleman jälkeen. Pihalla hän tapaa kavereita samasta koulusta. Pena, Jaska ja Mari lupaavat ottaa Sakun mukaan jengiin, jos tämä selviää parista tehtävästä. Parkkipaikalla Saku onnistuu piiloutumaan, mutta vaikeampaa on selvittää kellarin salaisuus. Mitä mustapartainen mies tekee siellä? Mitä hän kantaa korissaan kadulla?

Saku saa selville miehen asunnon ja komeron numeron. Hän lähtee kellariin, kun muut jäävät salaa odottamaan ovelle. Pena aikoo pelästyttää Sakun oikein kunnolla. Mutta miten käy, kun jengi kohtaa yllättäen pelottavan hahmon? Onko aaveita todella olemassa?
Sujuvan jännärin ongelmat ratkeavat lopussa yllättävästi yksi kerrallaan.

Seikkailu hyödyntää helppolukuisen ja selkeän kerronnan graafisia tehokeinoja. Samalla se käsittelee yksinäisyyttä, epäluuloja ja hyväksytyksi tulemisen erilaisia muotoja. Yhdessä toimimisen kautta jengi löytää uusia mahdollisuuksia.

Kari Vaijärvi on tunnettu monien vetävien luku-intoa ruokkivien lasten ja nuortenkirjojen tekijä. Salapoliisihahmosta, ruotsinsuomalaisesta Jukka Vihistä, on tehty tv-sarjakin. Kuvittaja Kikka Nyrénin ilmeikkäät kokosivun piirrokset lisäävät vauhtia toimintaan.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Jännitys ja kauhu

Kirjailija

Kari Vaijärvi

Kari Vaijärvi on syntynyt 13.6.1943 Helsingissä. Nykyisin Espoossa asuva Vaijärvi on nuortenkirjailija, tietokirjailija, kirjastonhoitaja ja kriitikko. Hän on julkaissut kymmeniä teoksia, pääasiassa lasten- ja nuortenkirjoja, mutta myös runokokoelman ja näytelmiä. Vaijärvi on palkittu työstään useilla palkinnoilla 70-luvulta alkaen: hän on...

Read More

Other Books By - Kari Vaijärvi


 Takaisin