No Image Available

Kivisen kehän arvoitus (osa 1.)

 Suositusikä: +9v.  Kirjailija: Kari Vaijärvi  Kategoria: Fantasia, Romaanit, Toinen maailma  Kuntantaja: Kustannus-Mäkelä  Julkaistu: 2010  ISBN: 9789518831412  Sivut: 78  Avainsanat: Aleksi-sarjarinnakkaismaailmarinnakkaistodellisuustoinen maailma |
 Kuvaus:

Aleksi joutuu polkupyöräonnettomuuteen ja joutuu sairaalaan tarkkailtavaksi. Unen ja toden rajamailla torkkuessaan hän kokee oudon siirtymisen toiseen todellisuuteen, missä puut, kasvit, tuuli ja eläimet toimivat kuin elolliset olennot ihmisten apuna.

Viereisen sängyn nuori tyttö, Pihla, lisää pojan hämmennystä. Eletäänkö nykyhetkeä samaan aikaan jossain rinnakkaismaailmassa?

Paljastuu, että Aleksilla on maagisia Matkaajan kykyjä, joita hän tarvitsee joutuessaan keskelle kahden maailman taistelua. Mutta kuka on salaperäisen Pihlan isä, joka yrittää vallata tyttärensä ruumiin? Seikkailu huipentuu, kun Aleksi löytää kivisen kehän ja joutuu tekemään vaikeita valintoja houkutusten keskellä.

Kari Vaijärven nuorten fantasiaseikkailu yhdistelee magiaa, realismia ja kutkuttavaa jännitystä.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Fantasia

Kirjailija

Kari Vaijärvi

Kari Vaijärvi on syntynyt 13.6.1943 Helsingissä. Nykyisin Espoossa asuva Vaijärvi on nuortenkirjailija, tietokirjailija, kirjastonhoitaja ja kriitikko. Hän on julkaissut kymmeniä teoksia, pääasiassa lasten- ja nuortenkirjoja, mutta myös runokokoelman ja näytelmiä. Vaijärvi on palkittu työstään useilla palkinnoilla 70-luvulta alkaen: hän on...

Read More

Other Books By - Kari Vaijärvi


 Takaisin