No Image Available

Meidän luokka pipot vauhdissa

 Kirjailija: Tittamari Marttinen  Kategoria: Monta kertomusta  Kuntantaja: Tammi  Julkaistu: 2011  ISBN: 9789513159283  Sivut: 121  Kuvittaja: Carlos da Cruz
 Kuvaus:

Meidän luokka on helppo saada innostumaan, oli kyseessä sitten urheilupäivä, kännykän käyttö, koulukuvaus tai kokkaaminen.

Helpolla ei pääse opettaja Henkka Saksikaan. Luokka testailee innolla kännyköitään – ja keksii monta tapaa, miten puhelinta voi käyttää tunneilla. Koululla käy valokuvaaja, mutta matkassa on yllättäviä mutkia ennen kuin kuvat saadaan otettua. Lasketteluretkellä opettaja ällistyy oppilaiden taidoista – tai ainakin rohkeudesta. Kokkauspäivänä jauhot pöllyävät, ja tunnelma nousee kattoon. Mutta mitä pikkujouluissa tapahtuu, kun Samu tuo luokkaan jättimäisen paketin?

Kirjan kuusi tarinaa ovat täynnä yllätyksiä, eikä mikään suju suunnitelmien mukaan. Yhdestä asiasta Henkka on kuitenkin varma: hauskanpidossa ja joululauluissa tätä luokkaa ei voita mikään!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Monta kertomusta

Kirjailija

Tittamari Marttinen

Tittamari Marttinen (s. 1968) on pitkän linjan kirjailija ja suomentaja. Hän on julkaissut yli 70 lasten- ja nuortenkirjaa sekä runoja ja proosaa aikuisille. Hän asuu nykyisin Lapissa. Tittamari Instassa Kuva: Jussi Leinonen

Read More

Other Books By - Tittamari Marttinen


 Takaisin