No Image Available

Murisevassa metsässä

 Suositusikä: +4v.  Kirjailija: Hannu Hirvonen  Kategoria: Eläimet, Krokotiili, Luonto ja eläimet, Romaanit  Kuntantaja: Tammi  Julkaistu: 2007  ISBN: 9789513139896  Sivut: 111  Kuvittaja: Pia Sakki  Avainsanat: krokotiiliMurisevan metsän asukkaat |
 Kuvaus:

Humisevan harjun takaa alkaa muriseva metsä. Oikeastaan se metsä ei murise, vaan joku murisee metsässä. Eikä se joku oikeastaan murise. Vaan ärisee. Kuka se joku on ja miksi se joku ärisee?

Niilin rannoilla on mukavaa. Krokotiilit harjoittelevat vatsastapuhumista ja katselevat virtahepojen iltaruuhkaa. Niilin rannoilla krokotiilit ovat suuria ja pelottavia. Juuri sellaisia kuin kunnon krokotiilien kuuluukin olla.

Murisevassa metsässä asiat ovat toisin. Kuka pelkäisi sisiliskon kokoista krokotiilia? Vähempikin saa ärisemään. Vaikka se sisiliskon kokoinen krokotiili sattuisikin omistamaan retkiluistimet, mökin ja saunan ja suuren joukon hyviä ystäviä.

Sitten tapahtuu kummia. Krokotiilin luisteluretken keskeyttää kauhea näky. Muriseva metsä on vaarassa! Kuinka pikkuruinen krokotiili pärjää jollekin joka on suuri virtahepo ja korkea kuin kirahvi ja puhkuu ja puhaltaa mustia pilviä?

Joskus on hyvä osata myös äristä. Yksi asia on myös syytä muistaa: kaikista tulee lopulta täysikasvuisia. Ihan kaikista.

Hannu Hirvosen kirjoittama ja Pia Sakin kuvittama iloinen seikkailu vie lukijan Murisevaan metsään, pienten ja suurten eläinten keskelle.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Unteli
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Eläimet

Kirjailija

Hannu Hirvonen

Hannu Hirvonen (s.1965) on turkulainen lasten- ja nuortenkirjailija ja aforisti. Hannu on aloitteleva kitaristi-basisti ja lauluntekijä noin 30 vuoden kokemuksella. Hän on filosofian maisteri Turun yliopistosta kulttuurihistorian alalta. Hannu on naimisissa, ja hänellä on kaksi lasta. Hannu on kirjoittanut kirjoja...

Read More

Other Books By - Hannu Hirvonen


 Takaisin